Tyler Barrow 2017-ben vásárolta magának ezt a 2012-es R Golfot, Apósa segítségével. Akkor még nem voltak nagy tervei az autóval, csak élvezte a teljesítményét és mindig vitatkoztak az öreggel, hogy melyik jobb. Az após Porsche-ja, vagy Tyler Volkswagene. Aztán 2018 nyarán az após elhunyt és Tyler az Ő tiszteletére alakította át az autót. Az öreg szerette az arany színt és a minőségi építéseket, úgyhogy Tyler is megpróbálta kihozni a legjobbat az autóból. 
 
Új intercooler, CTS, egyedi csövezés, lefújószelep, HPA szívósor, R8 trafók, NGK gyertyák, Integrated Engineering nagy nyomású benzinpumpa, hideg levegő rendszer és IE Eco Stage 2 Pro programozás mellett, APR leömlő és egyedi kipufogórendszer gondoskodik a, körülbelül, 400 lóerős teljesítményről. A kuplungot is megerősítették és immáron Southbend Stage 2 tárcsa segít az erőátvitelben. 
 
A futómű Airlift Performance 3P levegős rendszer, amit Megan Racing, GodSpeed, Epiceuro, Zealous lengőkarok, toronycsapágyak, erősített kerékagycsapágyak egészítenek ki és BFI Stage 2 motortartók is beszerelésre kerültek. A kerékjáratokban SevenK Phantom felnik forognak Falken gumikkal. Az autót 3M fóliával húzták be aminek színe a Black Rose fantázianevet kapta. A karosszéria egyébként Flow Design koptatót, küszöböket és diffúzort kapott. A beltérben Corbeau ülséek és hozzátartozó övek mellett az ülés mögött található Tyrolsport övtartó és BFI, grammolt váltógomb jelentik a változást. 
 
IDE KATTINTVA megtaláljátok Tyler Instagram fiókját, ahol elég sok képet találtok még az autóról!