Ez olyannyira friss anyag, hogy még nincs róla komoly fotósorozat, még nem lőttek el róla minden második oldalon sztorizgatós bemutatót, sőt! Ha megkérdezném, hogy ki ismeri fel ezt a kocsit, lehet nem lenne tolongás. Ez pedig annak köszönhető, hogy a tulaj, Krisztián, egy végtelenül szerény és kedves ember, akit nem izgatnak a like-ok, nem foglalkozik azzal, hogy hányan osztják meg az autójáról készült képeket. Csendben csinálgatja kocsiját és élvezi a végeredményt. 
 
Kezdjük ott, hogy 2016-ban vásárolta az Audi-t, ami korábban igazi melóskocsiként funkcionált, ami annyit tesz, hogy eléggé leharcolt állapotban volt, főleg ami a belteret illeti. A '94-es Audi Coupe Color Edition nem egy erőgép, 2 literes, 4 hengeres motor hajtja, de sosem az volt a cél, hogy rekordidőket autózzanak vele egy pályanapon. Gyárilag Kamei toldatokkal van szerelve és extrák terén elég jól felszerelt példány. 
 
Krisztián a belsőnél kezdte a projektet. Komplett bőrbelső, az összes fabetét és egy gyári cikkszámos Nardi fakormány teszi szebbé az utasteret. Ezt követte a motor felújítása és ha már úgyis szét volt szedve az autó, a gyári fékek helyére, elöl Audi A8, hátul pedig A4 tárcsákat szereltek fel és egy 166-os Alfa Romeo alól 4 dugattyús Brembo nyergeket is felpattintottak a front részen. Ezzel együtt 5x112-es kerékagyak váltották a gyári, 4 lyukas változatokat. Így már vidáman felkerülhettek az OZ ABT A10 kétrészes felnik, 8x18-as méretben, 215/35-ös gumikkal. (Egyébként volt az autó alatt már több érdekes felniszett is.) Ezekre a görgőkre engedi rá a kasznit a KW Variant 1 futómű, de érdemes tudni, hogy korábban levegős rendszer is dolgozott az autó alatt, de Krisztiánnak nem vált be, így inkább maradt #static vonalon. 
További érdekesség lehet még a Cupra toldat vagy a projektoros Cabrio fényszórók, de ezek már olyan apróságok, amiket inkább a szakértő szemek vesznek észre.
 
Az elmúlt évek munkája beérni látszik és alig várom, hogy személyesen is láthassam végre a kupét! Illetve már tényleg csak egy profi fotósorozat hiányzik a teljességhez.