Tuning Show Troljalí

Tuning Show Troljalí

Megérkezett a Trojhalí 2024 tuningshow!  A rendezvény hatodik éve az ostravai Trojhalí ipari környezetébe az egész Cseh Köztársaságból és számos külföldi országból érkező nagyszerű projektek autóipari paradicsomát hozza el. Exkluzív és módosított autók változatos választéka és gazdag kísérőprogram, tele érdekes vendégekkel az egész hétvégét, valamint a Cars & Food fesztivál keretein belül egy jó adag remek étel.
A rendezvényen fokozatosan bemutatjuk mind a vendégeket, mind az autókat, amelyeket a Trojhalí 2024 Tuning show-n láthattok majd. Hogy ne maradj le semmiről, csatlakozz az eseményhez és jelöld be a naptáradba találkozásunk időpontját! 
HOL: Trojhalí Karolina - Ostrava

 MIKOR:
2024.6.22. szombat - 09:00 - 19:00
2024.6.23. vasárnap - 09:00 - 17:00
 JEGYEK:
Kiegészül az online elővételes jegyértékesítés.
A rendezvény mindkét napján a helyszínen is árusítanak majd jegyeket.
Az ár kiegészítésre kerül.
 JÁRMŰREGISZTRÁCIÓ: 2024 elején zárul
 AUTÓK ÉS ÉTEL FESZTIVÁL
Érdekel, hogy standjával részt vegyen az eseményen, vagy partner legyen a rendezvényen? Írjon nekünk a [email protected] címre
‼️ FONTOS INFORMÁCIÓK
A rendezvényre való belépés saját felelősségére történik, és a belépőjegy megvásárlásával elfogadja a rendezvény működési szabályzatát és betartja a szervezők utasításait.
További információ a www.tuningshowtrojhali.cz oldalon található

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Külföldi rendezvény
Szervező
Statler
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Trojhalí Karolina,
Dátum
2024.06.22 - 2024.06.23
Kezdés
09:00
Befejezés
17:00
Programok
Tuning Show, Autókiállítás, Autós találkozó, Autó szépségverseny
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!