Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Lumma Design által feltuningolt BMW X6-ról, valamint Porsche Panameráról már korábban is hírt adtunk oldalunkon. Az eddig csak előzetes terveken látható fenevadakról a német cég már hivatalos fotósorozatot is megjelentetett, élőben először pedig a jövő héten rajtoló Genfi Autószalonon lehet megtekinteni őket!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A CLR 700 GT névvel fémjelzett Panamera remekbeszabott aerodinamikai csomagja szélesített karosszéria elemeket, teljesen átformált - karbon toldattal kiegészített első lökhárítót, karbon motorháztetőt, hátsó szárnyat és diffúzorral felvértezett, új hátsó lökőst tartalmaz. Odabent, a luxus jegyében ezüst varrásokkal díszített, minőségi bőrkárpitozás váltja a gyárilag sem csúnya borításokat, alupedálokkal, és további kiegészítőkkel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A kiszélesített kerékjárati ívek alá a cég egyedi 'Racing Edition' 21 hüvelykes felni garnitúráját pakolták fel , elől 265/30R21, hátul 305/30R21 abroncsokkal – a korábbi sajtóanyagban egyébként még 22” szerepelt. A tökéletes úttartásról és a sportosabb életérzésről a Lumma elektronikus modullal kiegészített futóműve gondoskodik, ami 35 milliméterrel engedi közelebb a kasztnit az aszfalthoz.

A felnik mögül nagyteljesítményű fékrendszer sziluettje villan elő, mindez pedig indokolt is, hiszen nevéhez hűen, a négyajtós Porschét egészen 700 lóerőig húzzák majd fel. A motortuningról egyelőre nincs bővebb infó, és még az sem biztos, hogy Genfre készen lesz, egy piros árnyalatban pompázó motortéri optika azonban már most elérhető a típushoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az X6-osra épülő Lumma CLR X 650M motorilag nem sok kivetnivalót hagy maga után: a széria 4.4 literes ikerturbós V8-ból 650 lóerőt és 830 Nm forgatónyomatékot csikartak ki, amely 95 pacival és 150 Nm-el több a gyári változatnál. A többletnek köszönhetően az álló rajtos 100-as sprint 4,5 másodpercre redukálódott, a végsebesség pedig 312 km/órában tetőzik.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A teljesítményhez hasonló mértékben ütős optikai csomag a cég orosz disztribútora, a méltán híres TopCar/Cardi páros készítette. A szett új lökhárítókat, küszöb spoilereket, hátsó szárnyat, parányi csomagtérajtó - légterelő toldatot, krómtól letisztítótt vese párost, agresszív külsőt hangsúlyozó fényszóró szemöldököket és karbon tükörházakat tartalmaz.

A gyári görgők helyére 11x23 hüvelykes Blackline Monoblock garnitúra került felszerelésre, 315 mm széles abroncsokkal, a futóművet pedig 40 mm-el emberesen rájuk is ültették. Odabent a Panamerához hasonló nívóban találunk kárpitozást és szőnyegeket, továbbá ergonomikusan kialakított sport kormány, alupedálok és narancs-karbon betétek gondoskodnak a külsőhöz megfelelő designról.