ALCAR HUNGÁRIA KFT. - A HAZAI GUMIABRONCS ÉS KERÉKTÁRCSA PIAC MEGHATÁROZÓ SZEREPLŐJE


Cégünk 1988 óta nyújt gumiabroncsokkal kapcsolatos, minőségi szolgáltatásokat. Közel 30 éve Agrogumi Kft.-ként kezdtük pályafutásunkat, ALCAR Hungária Kft. névre 2010-ben váltottunk, miután az osztrák ALCAR Holding GmbH, Európa legnagyobb felnigyártó cége többségi tulajdont szerzett a cégben. Az ALCAR Holding ma már 20 országban van jelen, svájci, valamint németországi gyáraiban több mint 5 millió darab prémium minőségű felnit gyárt éves szinten.


Kezdetben csak gumiabroncsok importálásával, nagy- és kiskereskedelmével, illetve javításával foglalkoztunk, később az ALCAR felnik kizárólagos hazai forgalmazójaként a hazai könnyűfém- és acéltárcsa piacra is becsatlakoztunk, így tevékenységünkkel mára sikerült a szegmens egyik legmeghatározóbb szereplőjévé válni, legyen szó gumiról, felniről, TPMS-ről, dísztárcsáról vagy kerékőrről.


Kereskedelmi központunk Budapesten, logisztikai központunk Kerekiben található. Az ALCAR csoport könnyűfém és acél keréktárcsáin (AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO, ALCAR STAHLRAD, ALCAR HYBRIDRAD) kívül olyan nagy abroncsmárkák kizárólagos disztribútorai vagyunk, mint a YOKOHAMA, a GT RADIAL és a SAILUN. Emellett kiemelt figyelmet szentelünk a TPMS szenzorok és eszközök fejlesztésére, értékesítésére, és magabiztosan állítjuk, hogy megoldásaink ezen a területen is komplexek, egyedülállók, lefedik a TPMS-sel szerelt autók teljes piacát.


Folyamatosan bővülő, minőségi termékválasztékunkhoz szakmai profizmus és kiemelt ügyfélkezelés társul, szolgáltatásainkkal igyekszünk kielégíteni minden kerékkel kapcsolatos igényt.


ALCAR – KOMPLETT KERÉK MEGOLDÁSOK