A gyönyörű munkáiról ismert német Mansory ismét egy luxusautóra csapott le, méghozzá az új Bentley Continental GT-re.

Az aerodinamikailag is tökéletes, aprólékosan megtervezett spoilerszett LED-es első spoilerből, küszöbből és hátsó, diffúzoros lökhárítóból áll. Amellett, hogy brutál jól néznek ki, az elemek mindegyike teszi a maga dolgát, azaz leszorítóerőt növel és légellenállást csökkent. A motorháztető ugyanúgy, mint a többi elem, karbonból készült, ami az autó súlyára is jótékony hatással van. A gyártó szerint a hátsó pici csomagtérajtó toldat is funkcióval bír, további optikai kiegészítésként pedig "befüstölték" a hátsó lámpákat.

A Bentleyhez sokféle felni közül választhatunk, ami lehet sportos, elegáns vagy elegánsan sportos, ami a képeken épp rajta van, az egy 22 colos garnitúra, 295/25-ös gumikkal.

A motortérben is történtek változások, az ECU átprogramozásával, légszűrő cserével és sport kipufogórendszerrel 672 lóerőt értek el, mely mellé a 780 Nm nyomaték már 1700-as fordulattól rendelkezésre áll.

A beltérhez sokat nem lehet hozzáfűzni, a kétszínű bőrözés jól bevált receptjét alkalmazták, némi karbonozással vegyítve, amihez még alu pedálszett és megvilágított ajtónyitók is társulnak. Nem is kell ennél több.