Megérkezett a 2018-as klubkártya!

2005. áprilisától elérhető a Carstyling.com közössége - azaz a legnagyobb hazai autótuner csoportosulás - számára gyártott klubkártya. Az igényes megjelenésû, egyedi, dombornyomott sorszámmal ellátott kártyák névre szólóan, évente mindig új szériában kerülnek kiadásra.

A kártya segítségével, a velünk szerződött partnercégek, valamint rendezvények által, az aktuális évre meghirdetett kedvezményeket, és plusz szolgátatásokat vehetitek igénybe. Partnereinket elsősorban az autótuning, valamint minden, az oldal érdeklődési körének megfelelő szférából választjuk ki. Elfogadóhelyeink száma napról-napra folyamatosan növekszik, célunk egy komoly, országos szintû hálózat létrehozása, amiben természetesen Ti is sokat segíthettek!

A kártya mindig egy szezonra, azaz egy naptári évre érvényes.

2018-as klubkártyánk 2019. február 1-ig érvényes. A kártya már megrendelhető webáruházunkból!
A tavalyi, 2017-os kártyák pontosan 2018. február 1-ig használhatók. Minden szezon kezdetén (február-március) adjuk ki a következő évi "termést" - az érvényesség pedig mindig a kiadástól számított egy év.
A kártya fogyasztói ára a 2018-as szezonra, változatlanul 1.200 Ft.

Miért jó ez?

A kártya tulajdonosaként az elfogadóhelyeken, már akár egy vásárlással a kártya árának többszörösét takaríthatod meg, partnereink rendezvényein pedig jogosult vagy a plusz szolgáltatások igénybevételére. A kedvezményekért cserében mint elfogadóhelyek, partnereink plusz reklámot kapnak az oldalon, a cégkeresőben és az eseménynaptárban pedig új lehetőségjént megjelent az elfogadóhelyek szerinti szûkítés is - aki tehát kedvezményt, vagy pluszt ad a "stylingosoknak", előnyt élvez a többiekkel szemben.

A kártya megvásárlásával, mint "tagdíjjal" a Carstyling.com fenntartásához és fejlődéséhez járulsz hozzá. A kártyákból befolyt összeget 100%-ban az oldallal kapcsolatos (a folyamatosan növekvő létszám miatt mindig esedékes) hardveres beruházásokra, valamint az oldal továbbfejlesztésére, karbantartására használjuk fel, hogy minél jobb és teljesebb szolgáltatást nyújthassunk számodra az elkövetkezendő évtizedekben is ;)

Ajánld a kedvenc üzleted / rendezvényed!

Van egy üzlet/szervíz, amit kedvelsz, és még nincs partnereink között? Küldj egy rövid ajánlást számunkra, így ez alapján a Te törzshelyeid is fel tudjuk keresni partnerprogramunkkal. Az eddigi tapasztalatok szerint, a plusz reklámhoz - főleg, hogy részükről ez konkrét anyagi befektetéssel nem jár - általában mindegyik cég pozitívan áll hozzá.

Ugyanakkor, szerkesztőségünk ezúton várja cégek és rendezvény--szervezők jelentkezését is a Carstyling.com klubrendszerébe, akik tetszőleges arányú kedvezményt, vagy plusz szolgáltatást tudnak felajánlani tagjaink részére. Az elfogadóhelyek listája oldalunkon mindig elérhető, cégkeresőnkben, valamint eseménynaptárunkban kiemelt helyen, a kedvezmény feltüntetésével szerepelnek.

Rendelés

A Carstyling.com klubkártyákat személyesen a partnereink rendezvényein, standunknál vásárolhatjátok meg, vagy pedig a Carstyling.com-ról on-line is megrendelhetők, ezen az oldalon.

Elfogadóhelyek

Hamarosan!

 

Rendezvények

 rendezvény

klubkártya kedvezmény

AMTS - 15. Jubileumi Automobil és Tuning Show HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont Főtér
2021-06-25 - 2021-06-27

Ingyenes nevezés az autó szépségversenyen, 1.500 Ft kedvezmény a teljes árú felnőtt napijegy árából