Pontiac,az autó.
aktuális téma

Sziasztok.
Ezt a topicot,a Pontiac márkával kapcsolatos értekezés céljából hoztam létre,tehát ami ide kerül,az lehetőleg csak erről szóljon (elsősorban az USA gyártmányú Pontiac-oké a topic,de a 80-as évekbeli Pontiac LeMans tulajok írását is szívesen látom/látjuk.)
Az apropó,amiért létrehoztam leginkább egy másik internetes oldal átmeneti szünetelése,és így remélhetőleg hiánypótló funkciót látok/látunk el.
Poor Old Nigga' Thinks It's A Caddy ;-)
TESTVÉR TOPIC: JDM FANATIX.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Minden kedves Pontiac-os ismerősömnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok (előre is)!!!

tegnap esti látogatóm éjszakai kivilágításban.

LS1 5,7 V8, LS2 6.0 V8
15ezer dollár körül már egész jók vannak
csak ritka a 6sebességes manuális

a sors fintora, hogy az "új GTO" egy átmatricázott Holden (Monaro talán). Igaz, annak fényében, hogy az új LS motorok feszítenek a géptető alatt, nem sok jelentősége van, hogy a kasztnit honnan szedték össze hozzá.

ez a konkrét darab v6 - automata, ismerem ezt az autót. Igaz, ez semmit sem von le a külső értékeiből.

igen vagyunk ezzel még páran akik ezen nőttek fel,
személy szerint ha én amerikában tengetném a napjaim inkább ebbe ülnék szivesen

bárkinek odaadnám a fél karját,ha csak egyszer beülhetnék egy ilyen autóba,de leginkább ebbe...a knight rider talán az egész életemet megalapozta gyerekkoromban,mert azóta is autókkal foglalkozom megállás nélkül....de egyszer lesz egy ilyen autóm....de V8-am biztos

Hétfőn délután meg kellett még állnom Abonyban a Tesco-ban és ebbe az autóba botlottam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ismerem, vagy pár bontott alkatrésszel nem "szponzoráltam" az elkészültét, de így készen most láttam én is először.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok minden kedves ismerősömnek illetve barátomnak (és persze minden Pontiac topic olvasónak is) itt a CS-en a lentebb látható kisvideóval.

Sziasztok,
Csak pár szóban szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy jövő hét szombaton (ápr.14) az Abonyi Autós Találkozó keretein belül F-body találkozó kerül merendezésre.
Mivel szabadtéri rendezvény, így értelemszerű, hogy csakis találkozóra alkalmas időjárási körülmények között lesz megtartva. Nonprofit a dolog, a legtöbb mindent saját zsebből állnak a szervezők, de ezt ötletekkel próbálják ellensúlyozni, így ennek megfelelően semmilyen "giga rendezvénynek" nem szándékozunk konkurenciái lenni, a cél csak az, hogy a dologban fantáziát látó F-body tulajdonosok egy tartalmas napot tölthessenek érdeklődési körük társaságában. A rendezvény minden USA autóval (F-body vagy bármi más) érkező részére természetesen ingyenes.
Az F-body összes generációjára lesz kihegyezve a rendezvény ezen fele, de természetesen minden amerikai autóval érkezőt szívesen látunk, és a többi nem USA autótól elkülönített helyet biztosítunk számukra.
Ami a találkozóból az F-body (és többi USA autó) részlegre (is) vonatkozik:
-ingyen tombola, amiket 10-15 óra között húzunk, és minden nyerő szelvényhez egy egy kis ajándékot próbálunk társítani.
-F-body kvíz minden F-bodyval érkező vendégünk részére, ha más USA autós is szeretné tudását próbára tenni, akkor természetesen neki is van lehetősége megméretni magát. Holtverseny esetén itt sorsolunk, a nyertesnek szintén egy kis ajándékkal kedveskednénk.
-a legszebb/legkülönlegesebb F-body oklevelet és egy kisebb ajándékot kap (a találkozón megjelentek közül természetesen).
-lesz felvonulás, ha minden igaz, de ez az "off"-okkal együtt fog történni.
-lesz folyamatos autóbemutató, melyben szeretném, ha F-body tulajdonosok is részt vennének, pár szó az autóról, a gazdájáról, a történetükről, az autó különlegességeiről, ilyenekről.
-ha van alkatrészed, vagy bármi, amit ebben a témakörben árulni, hírdetni szeretnél, természetesen erre is van lehetőség, elhozod, kiteszed az autó elé, mellé, stb és várod a jószerencsét.
Egyszóval minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Köszöntem a figyelmet.

Csak pár szóban szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy jövő hét szombaton (ápr.14) az Abonyi Autós Találkozó keretein belül F-body találkozó kerül merendezésre.
Mivel szabadtéri rendezvény, így értelemszerű, hogy csakis találkozóra alkalmas időjárási körülmények között lesz megtartva. Nonprofit a dolog, a legtöbb mindent saját zsebből állnak a szervezők, de ezt ötletekkel próbálják ellensúlyozni, így ennek megfelelően semmilyen "giga rendezvénynek" nem szándékozunk konkurenciái lenni, a cél csak az, hogy a dologban fantáziát látó F-body tulajdonosok egy tartalmas napot tölthessenek érdeklődési körük társaságában. A rendezvény minden USA autóval (F-body vagy bármi más) érkező részére természetesen ingyenes.
Az F-body összes generációjára lesz kihegyezve a rendezvény ezen fele, de természetesen minden amerikai autóval érkezőt szívesen látunk, és a többi nem USA autótól elkülönített helyet biztosítunk számukra.
Ami a találkozóból az F-body (és többi USA autó) részlegre (is) vonatkozik:
-ingyen tombola, amiket 10-15 óra között húzunk, és minden nyerő szelvényhez egy egy kis ajándékot próbálunk társítani.
-F-body kvíz minden F-bodyval érkező vendégünk részére, ha más USA autós is szeretné tudását próbára tenni, akkor természetesen neki is van lehetősége megméretni magát. Holtverseny esetén itt sorsolunk, a nyertesnek szintén egy kis ajándékkal kedveskednénk.
-a legszebb/legkülönlegesebb F-body oklevelet és egy kisebb ajándékot kap (a találkozón megjelentek közül természetesen).
-lesz felvonulás, ha minden igaz, de ez az "off"-okkal együtt fog történni.
-lesz folyamatos autóbemutató, melyben szeretném, ha F-body tulajdonosok is részt vennének, pár szó az autóról, a gazdájáról, a történetükről, az autó különlegességeiről, ilyenekről.
-ha van alkatrészed, vagy bármi, amit ebben a témakörben árulni, hírdetni szeretnél, természetesen erre is van lehetőség, elhozod, kiteszed az autó elé, mellé, stb és várod a jószerencsét.
Egyszóval minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Köszöntem a figyelmet.

Minden kedves Pontiac az autó topic látogatónak és itteni ismerősömnek Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket szeretnék kívánni, továbbá picit előre is Boldog Új Évet szeretnék kívánni!!!!!!

újév kezdő Pontiac Firebird T/A 455 SD.

köszönöm, természetesen viszont is.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET NEKED,ÉS KEDVES CSALÁDODNAK! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!