CLUB'S MEETING DAYS 2009
aktuális téma

Sziasztok!
Aki ott volt a 2009.03.15.-i ÉVADNYITÓ MINITALI-n, az tudja milyen jó volt!
TURA PIACTÉR, 65 autó!!!
Aki ott volt a 2009.05.30.-i IV.STREETTUNING SHOW-n, gondolom az is tudja miről beszélek...
ZSÁMBOK FOCIPÁLYA, 150 autó!!!
Itt az ideje a folyatatásnak...
DAY'N'NIGHT TUNING PARTY 2009.07.18.-19.
TÓALMÁS-STRAND
Nappali és Éjszakai Kiállítás és Klubtalálkozó egyben!!!
Hamarosan bővebben...!
Szervezők:
Jutka87 és GomezGTS
[email protected]
06 20 9 976 331
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Bocsi, hogy beleszólok, de "vezetők"? inkább szervezők, ugyanolyan klubtagok, mint a többiek. És ezt mi is így gondoljuk

Gyerekek, minden helyet, amit lehet meg kell ragadni és oda lehetőséget kell teremteni a talikra.
Tura fasza, mert nagy és gyakorlatilag, ha (ne adja isten) fejreállunk sem okozunk kárt senkinek és semminek, kivéve magunknak. De mindenki maga vállal saját magáért felelősséget.
A hatvani Tesco meg azért volna jó, mert adott pár dolog, ami nem ártana...étel,ital,toalette'
és az aszfalt is jó minőségű.
Ha az ismerteken kívül vannak még helyszínötletek, akkor dobáljátok, mert mindenütt lehet jó talit szervezni, csak társaság kell hozzá és 0db rendőr
Tura fasza, mert nagy és gyakorlatilag, ha (ne adja isten) fejreállunk sem okozunk kárt senkinek és semminek, kivéve magunknak. De mindenki maga vállal saját magáért felelősséget.
A hatvani Tesco meg azért volna jó, mert adott pár dolog, ami nem ártana...étel,ital,toalette'

Ha az ismerteken kívül vannak még helyszínötletek, akkor dobáljátok, mert mindenütt lehet jó talit szervezni, csak társaság kell hozzá és 0db rendőr

Netcore:
Ha tényleg tudsz segíteni akkor segíts!!!
Igazad van abban mondjuk, hogy Mi nem értünk oda, de tényleg jeleztem!
Ha nincs harag akkor mostmár csak jobbak lesznek ezek a szervezési dolgok illetve a kiállítások!
A szervezésről viszont annyit, hogy tavaly Te is ott voltál Zsámbokon és tetszett.
A Maseratikat nagyon nehéz leszervezni mégis sikerült és az egész nap jó volt!
Hát ennyi!
Ha tényleg tudsz segíteni akkor segíts!!!
Igazad van abban mondjuk, hogy Mi nem értünk oda, de tényleg jeleztem!
Ha nincs harag akkor mostmár csak jobbak lesznek ezek a szervezési dolgok illetve a kiállítások!
A szervezésről viszont annyit, hogy tavaly Te is ott voltál Zsámbokon és tetszett.
A Maseratikat nagyon nehéz leszervezni mégis sikerült és az egész nap jó volt!
Hát ennyi!

Klassz a videó!!! 

A Tura maradhatna mert tényleg jó hely!
Beszélek azért Én is a Polgármesterrel, de a feltételek a következők:
Mindenki a saját felelősségére jelenik meg illetve betart minden balesetmegezőzési dolgot, öv, egyebek...
Ha így jó mindenkinek akkor ok!
Lehetne Bográcsolni, Szlalomozni, gyorsulni, focizni, szóval lehetne egy szabadidő nap!!!
Beszélek azért Én is a Polgármesterrel, de a feltételek a következők:
Mindenki a saját felelősségére jelenik meg illetve betart minden balesetmegezőzési dolgot, öv, egyebek...
Ha így jó mindenkinek akkor ok!
Lehetne Bográcsolni, Szlalomozni, gyorsulni, focizni, szóval lehetne egy szabadidő nap!!!
Szóval Srácok!
Én szerveztem a Tescos dolgot, és azért nem értem oda, mert előtte ebédelni voltunk a párommal ahol a névnapomat ünnepeltük.
A tavalyi Tescos talin senkit nem zavartak el, innen jött az ötlet.
De ha Te tudtad, hogy Turán simán ott lehetünk akkor szólhattál volna és megkiméltük volna magunkat ettől a kellemetlen dologtól.
Én előre szóltam előzőnap mindenkinek, hogy 14:00 kor kezdődik majd, mert akkora értünk volna oda, de mindenki a régi 13:00ra ért oda, Én jeleztem Gomeznek, hogy késünk, azért nem voltunk ott illetve utána meg összeszedtük mindenkit és mentünk mi is oda.
Nagyon sajnálom a dolgot, de nem kellene ekkora bünbak dolgot felállítani...
Ha letudod beszélni a Turaiakkal a területet a következőre akkor annak mindenki nagyon örülne és Én is megköszönném.
Ez a Nagyok dolog meg inkább no comment, de minden segítségnek örülök.
Ne legyen harag köztünk, mert Te is abba a klubba tartozol, ahova mi illetve ahol mi vagyunk a vezetők!!!

Én szerveztem a Tescos dolgot, és azért nem értem oda, mert előtte ebédelni voltunk a párommal ahol a névnapomat ünnepeltük.
A tavalyi Tescos talin senkit nem zavartak el, innen jött az ötlet.
De ha Te tudtad, hogy Turán simán ott lehetünk akkor szólhattál volna és megkiméltük volna magunkat ettől a kellemetlen dologtól.
Én előre szóltam előzőnap mindenkinek, hogy 14:00 kor kezdődik majd, mert akkora értünk volna oda, de mindenki a régi 13:00ra ért oda, Én jeleztem Gomeznek, hogy késünk, azért nem voltunk ott illetve utána meg összeszedtük mindenkit és mentünk mi is oda.
Nagyon sajnálom a dolgot, de nem kellene ekkora bünbak dolgot felállítani...
Ha letudod beszélni a Turaiakkal a területet a következőre akkor annak mindenki nagyon örülne és Én is megköszönném.
Ez a Nagyok dolog meg inkább no comment, de minden segítségnek örülök.
Ne legyen harag köztünk, mert Te is abba a klubba tartozol, ahova mi illetve ahol mi vagyunk a vezetők!!!

Érdekes...jah
Máté...Turát én sem rúgnám fel
csak hozzátettem, hogy esetleg milenne ha ide is tennénk valami okosat
Máté...Turát én sem rúgnám fel

csak hozzátettem, hogy esetleg milenne ha ide is tennénk valami okosat

úristen tesco parkoló??NEEEEEEEEEEEEEE
hát megtaláltuk az ideális helyet pedig nem is kerestük mint mózes a kánaántot
hát tura a mi placcunk.
gyorsulás sergés forgás és a kutya se szolt hozzánk.
én nagyon is jó éreztem magam(csak gumim nem volt a végére)

hát megtaláltuk az ideális helyet pedig nem is kerestük mint mózes a kánaántot
hát tura a mi placcunk.
gyorsulás sergés forgás és a kutya se szolt hozzánk.
én nagyon is jó éreztem magam(csak gumim nem volt a végére)

Hát végül ott volt a srác aki szervezte. én úgy tudom. De azt nem tudom ki volt az a suzukis akinek a hátsó szélvédőn nagy safetycar felirat volt, mert ha jól láttam ő ment el elösször mikor megjelentek a rendőrök, és ha jól láttam rendőr igazolványt mutatott az őt igazoltató rendőrnek! kicsit gyanús. Nem??
Hát ez nagyon rosszul jött ki, valóban, de szerencsére együtt maradt a csapat és volt hely máshol...hatvan nagyon necces volt...legközelebb megpróbálok intézni valamit a teszkósokkal, talán egy kis hírverés mellett ők is belemennének egy találkozóba és még helyünk is lenne mindenre...minőségi aszfalton...az is számít végülis. Minden lehetőséget meg kell ragadni...
Végülis nekem is egész mind1...csak tuti hgoy máj2 szabad...máj 1 után

avéelményen inkább ne mis mondom el a hatvani tsecoba szervezésről..hol volt aki kitalálta mért nem jöt oda?
tura is csak az én ötletem volt ..
oda is késve ékeztetek..hát no comment..gomezzal vert a víz minket
lehet h a turai szervezést is aNagyokra kéne bízni...
nagyon ideges voltam aznap...

tura is csak az én ötletem volt ..
oda is késve ékeztetek..hát no comment..gomezzal vert a víz minket
lehet h a turai szervezést is aNagyokra kéne bízni...
nagyon ideges voltam aznap...

nekem mindegy mikor, majd akkora intézem a szabit csak tudassátok időben

akor mostmár 3-3 a szavazatok aránya a kettő dátumra

Egyébként mind a ketten rosszul írtuk a Crazy klubot, mert ők Crazy People's Club
A sö betűt lehagytuk a plakátokról...
pofont nekünk, kettőt
A sö betűt lehagytuk a plakátokról...

pofont nekünk, kettőt

05.02 ---> szavaztam asszonykámmal együtt

Az általunk idén TURA PIACTÉR-re gondolt időpontok!!!
2009.03.15. CLUB'S MEETING - ÉVADNYITÓ
2009.04.25. vagy 05.02. CLUB'S MEETING - MAYDAY
2009.05.30. IV. STREETTUNING SHOW
2009.07.11. CLUB'S MEETING - WARM UP!
2009.09.19. CLUB'S MEETING - ÉVADZÁRÓ MEGA BULINAP
2009.03.15. CLUB'S MEETING - ÉVADNYITÓ
2009.04.25. vagy 05.02. CLUB'S MEETING - MAYDAY
2009.05.30. IV. STREETTUNING SHOW
2009.07.11. CLUB'S MEETING - WARM UP!
2009.09.19. CLUB'S MEETING - ÉVADZÁRÓ MEGA BULINAP
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Egyezzünk ki egy döntetlenbe és ne veszekedjünk már!
A lényeg, hogy végül jól sikerült a buli és mindenki szeretne folytatást!
Azt megszervezzük és mindenki boldog lesz és jól érzi magát!