Opel Club Szeged
aktuális téma

Néhány kép rólunk:
www.kep.tar.hu/opelclubszeged
Jöjjetek sűrűbben!!!!!!!!!!!!
Vigyázzon mindenki a fakabátokkal az utakon!
Black Cat
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok! Segítségetek kérném! Gsi astra első koptatót keresnék. Lehetőleg gyárit de bármilyen megoldás érdekel. Ha valaki ezzel kapcsolatban tud nekem segíteni az írjon az oldalamra! Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!!!

Szevasztok, Márka társak!! A Segítségetekre lenne szükségem, az idő szorításában vagyok. Beneveztem az autómat, egy versenyre, és szükségem lenne a voksaitokra. ;-) Ha megoldható. Csak egy Tetszik gomb, és Örök Hála érte!! & Köszönöm.Írd be a linkelni kívánt szöveget
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=1432

akkor ............
ez a fórum elég kihalt
válasz nem hiszem hogy fogsz kapni

válasz nem hiszem hogy fogsz kapni
Üdv Mindenkinek!
Március 26.-án jön valaki Lacházára Opel Talira?
Március 26.-án jön valaki Lacházára Opel Talira?
eladó 4 db opel 13 as acélfelni (fekete).nincs megpatkázva nemráz nem üt...
4x100-as.
10.000Ft a 4db.
Érd:priviben avagy +36302714529
4x100-as.
10.000Ft a 4db.
Érd:priviben avagy +36302714529
Sziasztok !
Merrefelé szoktatok és mikor talikat tartani? Valamikor beépülnék én is a helyi erők közé, ha nem taszít ki a szögedi Opelos társadalom
Hallottam már a Pláza mélygarázsról és a KK-ról is (ami nem tudom mi és erre van
)
Merrefelé szoktatok és mikor talikat tartani? Valamikor beépülnék én is a helyi erők közé, ha nem taszít ki a szögedi Opelos társadalom

2010 szept. 18-án hódmezővásárhelyen tuning találkozó lesz!
további infó az oldalamon a képeim közt!

további infó az oldalamon a képeim közt!

2010.09.10 -én Kiskunhalason Tuning Találkozó!
Helyszín: TESCO parkoló
Időpont: 19:00
Helyszín: TESCO parkoló
Időpont: 19:00
2010. szeptember 11.-én - szombaton - kerül megrendezésre a III. Opel találkozó, és Pályanap Kecskeméten,a Gokart pályán.
van 1 garnitúra tökéletes f astra gsi felnim, ha köll valakinek szóljon

2009. március 27-én a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Dragracing.hu közös szervezésében idén is megrendezésre kerül az OPEL KUPA, Kiskunlacházán. Felbuzdulva a tavaly igen sok résztvevőn, idén is a kiskunlacházi reptéren kezdjük a szezont, és reméljük, hogy idén még többen látogatnak el a II. OPEL KUPÁRA, és élnek a lehetőséggel, hogy összemérjék tudásukat másokkal, illetve itt van lehetőség a LE-k fitogtatására is... wink.gif Tavaly picivel több mint 200 Opel jött el!!!
A programterv igen egyszerű, és lényegre törő biggrin.gif :
- Gyorsulási verseny
- Drag-minirally
- Csoki, ropi kóla
Mind a gyorsulási versenyen, mind a drag-minirallyn az Opellel résztvevő versenyzők külön kategóriába IS lesznek sorolva, így időeredményük alapján a nap végén külön díjazásban részesülnek a helyezettek. Nem kell külön nevezni!!! Amennyiben bármelyik versenyben részt veszel automatikusan benevezed magad a külön Opel kategóriákba is! (A kategóriákról hamarosan!)
- Lesz elkülönített parkoló részünkre, így együtt lehet a társaság, egy helyen lehet megcsodálni, ki mivel múlatta az időt az igen hosszú tél alatt...
- Lesz büfé...
- A fáradt gőzt sem csak a versenypályán lehet majd leengedni, hanem természetesen lesznek erre a célra felállított TOI-TOI WC-k....
- Belépési lehetőség a MOTE-ba a helyszínen, így már akár rögtön érvényesítheted a kedvezményedet!
A rendezvényre a belépő ára 2.000 HUF/fő mint tavaly! Nem emelkedtek az árak! A nevezési díjakból viszont még tovább faragtunk! Persze ehhez a helyszínen fel kell mutatni az érvényes MOTE tagságit! (Semmi gond, ha valaki még nem kapta meg, mert legyártás alatt van a kártyája, lesz nálunk érvényes klubtagsági lista.)
A nevezés a gyorsulási versenyre NEM KLUBTAGOKNAK:
- Street kategória: 1.500 HUF/autó
- Profi kategória: 2.000 HUF/autó
A nevezés a gyorsulási versenyre KLUBTAGOKNAK:
- Street kategória: 1.000 HUF/autó
- Profi kategória: 1.000 HUF/autó
A drag-minirally esetén is sikerült idén kedvezményt kapnunk! Ez azt jelenti, hogy a KLUBTAGOK a nevezési díjból 1.000 HUF kedvezményt kapnak! Mind előnevezés, mind a helyszíni nevezés esetén! További részletek a minirally-t illetően: www.minirally.hu
- Kapunyitás 8:00-tól
- Zárás 17:00 körül (sötétedésfüggő)
(Egyéb változások, programbővítések még elképzelhetők!)
Várunk minden kedves Klubtagot, leendő Klubtagot, és Érdeklődőt a helyszínen.
Természetesen nem maradhat el a jó hangulat, dumapartik, és egy jó kis versenyzés sem.
wink.gif
A gyerekeket illetően...10 éves korig a belépés díjtalan, felette teljes árú jegyet kell váltani.
A programterv igen egyszerű, és lényegre törő biggrin.gif :
- Gyorsulási verseny
- Drag-minirally
- Csoki, ropi kóla
Mind a gyorsulási versenyen, mind a drag-minirallyn az Opellel résztvevő versenyzők külön kategóriába IS lesznek sorolva, így időeredményük alapján a nap végén külön díjazásban részesülnek a helyezettek. Nem kell külön nevezni!!! Amennyiben bármelyik versenyben részt veszel automatikusan benevezed magad a külön Opel kategóriákba is! (A kategóriákról hamarosan!)
- Lesz elkülönített parkoló részünkre, így együtt lehet a társaság, egy helyen lehet megcsodálni, ki mivel múlatta az időt az igen hosszú tél alatt...
- Lesz büfé...
- A fáradt gőzt sem csak a versenypályán lehet majd leengedni, hanem természetesen lesznek erre a célra felállított TOI-TOI WC-k....
- Belépési lehetőség a MOTE-ba a helyszínen, így már akár rögtön érvényesítheted a kedvezményedet!
A rendezvényre a belépő ára 2.000 HUF/fő mint tavaly! Nem emelkedtek az árak! A nevezési díjakból viszont még tovább faragtunk! Persze ehhez a helyszínen fel kell mutatni az érvényes MOTE tagságit! (Semmi gond, ha valaki még nem kapta meg, mert legyártás alatt van a kártyája, lesz nálunk érvényes klubtagsági lista.)
A nevezés a gyorsulási versenyre NEM KLUBTAGOKNAK:
- Street kategória: 1.500 HUF/autó
- Profi kategória: 2.000 HUF/autó
A nevezés a gyorsulási versenyre KLUBTAGOKNAK:
- Street kategória: 1.000 HUF/autó
- Profi kategória: 1.000 HUF/autó
A drag-minirally esetén is sikerült idén kedvezményt kapnunk! Ez azt jelenti, hogy a KLUBTAGOK a nevezési díjból 1.000 HUF kedvezményt kapnak! Mind előnevezés, mind a helyszíni nevezés esetén! További részletek a minirally-t illetően: www.minirally.hu
- Kapunyitás 8:00-tól
- Zárás 17:00 körül (sötétedésfüggő)
(Egyéb változások, programbővítések még elképzelhetők!)
Várunk minden kedves Klubtagot, leendő Klubtagot, és Érdeklődőt a helyszínen.
Természetesen nem maradhat el a jó hangulat, dumapartik, és egy jó kis versenyzés sem.
wink.gif
A gyerekeket illetően...10 éves korig a belépés díjtalan, felette teljes árú jegyet kell váltani.
sziasztok,bocsi hogy ide írok csak hirtelenjében ezt a topicot találtam a legideálisabbnak!naszoval,van egy 1,6-os opel kadettem(c16nz)és az a probléma van vele,hogy nem indul be:Dilletve az van,hogy van amikor be indul van amikor nem,ha nem indul nincsen szikra...viszont valami kontakt hibája lehet mert van ugy hogy kétszer-háromszor inditok,semmi és negyedjére beindul....a trafot és a gyujtáseloszto modult kimérettem azok működnek rendesen...tudnátok valami tipped adni hogy mi lehet a hiba oka??már mindent befujtam kontakt sprayvel..minden csatlakozást megtisztitottam mégis ugyan ugyan olyan, van amikor indul ,van amikor nem...nem tudomszámít-e de mondjuk ha betolom akkor indul rendesen...
válaszokat előre is köszi,és bocs még1x hogy ide írtam..
válaszokat előre is köszi,és bocs még1x hogy ide írtam..
Nem baj,azért időnként csak kóstolgatok.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!