Bőrbelső tisztítása, karbantartása

Témakör: Tuning
aktuális téma
Bőrbelső tisztítása, karbantartása

Halihó skacok! A helyzet a következő, várhatóan heteken belül bőr belső kerül az automba, igaz hogy használtan, gyári börbelsőt hozatok bontóbol, ami ugye tuti hogy nem lesz patyolat tiszta. érdeklődni szeretnék tőletek, hogy az esetleges foltokat mivel lehet tisztítani a bőrön, egyáltalán lehet-e. Vaj színű bőrről lenne szó!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
gtitdi
2010. november 09. 22:13
sziasztok,van arra valakinek
5lete/tapasztalata,hogy a bőr ülésen a varrást mivel tudom védeni?
a sok ki be szállástól a a bőr "sport" ülés támla pereménél kikopott a cérna és elkezdett szétnyílni,még csak pár mm-et. Megvarrtam,de nyilván nem tartós...van valami tipp,hogyan tudom védeni?
(ülés huzat és társaitól, tartózkodnék)
valami alternatív ,de tartós megoldáson gondolkodok,pl ki próbáltam,szinte láthatatlan volt a power tape fekete szalag,de nem maradt ott sokáig...(de alig látszódott cserébe)
valami hasonlóra megoldásra gondolok ,ha létezik....köszi

ui:kb a piros nyílnál a a cérna bomlás

benga
2008. február 27. 16:57
a parafin olaj azért már egy kicsit túlzottan hagyományos dolog:D

A bőr gyárók, autóápolási szer gyártók és egyéb gyárak is túlléptek már rajta.

A mi bőrápolónk pl. karnauba wax és szintetius ápolóanyag alapú.
-> bőrápoló
Mucesz
2006. augusztus 16. 19:46
mivel szedem le a fenyő gyantát a kocsirol? nem üveg hanem karoszéria... SOS
tc-maxx
2006. június 28. 00:19
Ha találkozunk személyesen, még pár dolgot biztosan meg tudunk beszélni.

Amúgy nyáron valóban meleg, télen meg rohadt hideg tud lenni. De szép és igényes dolog.
Kka
2006. június 28. 00:13
hát jah, köcce azért az infókat
tc-maxx
2006. június 28. 00:09
Ez már a te dilemmád. Beleszólni nem akarok, az a te kockázatod.

Sok sikert hozzá.
Kka
2006. június 28. 00:06
jah hát igen ebben igazadvan, na mind1 majd meglátjuk mi lesz, és majd akkor kezdek pánikolni ha nagyon gáz, max nem veszem meg tőlük, hanem mondom h vigyék vissza
tc-maxx
2006. június 28. 00:03
Ezért kérdeztem a színt. A világos nagyobb lutri. Ha valaki rávérzett egy koccanásnál, már lehet hogy szenvedhetsz egy csomót vele, és sohasem lesz igazi. Meglátásom, ha vegyszerezned kell, előbb-utóbb javítani is. Vagy a színét, vagy az anyagot kezdi ki.
Kka
2006. június 27. 23:59
értem, de mondjuk ez attol is függ h mien állapotban lesz amit hoznak ugymond xarból nem biztos h lehet várat építeni
tc-maxx
2006. június 27. 23:58
Köszönöm a dícsérő szavaid, a hétvégét meg még nem tudom. Még változhat. De lehet.
tc-maxx
2006. június 27. 23:57
Egy túróst.
1-portörlés 3 perc
2-nedves tisztítás kb 8-10 perc
3-parafinos kezelés 10-15 perc
4-áttörlés, fényesítés 10-15 perc

Ha mindent előkészítesz kb 1 órás a munka, és a belső ragyog mint új korában. Ennyit nekem 1-2 hetente megér.

Még annyi, hogy ha az egész belsőt ezzel kezeled 1-2 hétig csak a port kell letörölni, és fényes marad. Mint amikor vaxolod az autót.
Kka
2006. június 27. 23:55
a tiedben jól is mutatjössz hétvégén B.Boglárra?
tc-maxx
2006. június 27. 23:53
Majdnem színtelen. Ja, az én kocsim is fekete, és fekete bőrrel a legszebb szerintem. Az irtó elegánsan mutat. Szerintem.
Kka
2006. június 27. 23:52
huhh, hát ez akkor nagyon macerás
tc-maxx
2006. június 27. 23:49
Másik, hogy mivel a bőr beissza az ápolót, ki is lehet ülni belőle, ha nem törlöd át gyorsan az üléseket. Ja és előtte okvetlenül le kell tisztítani a felületet, viszont akár nedves ruhát is használhatsz. Az ápoló eltünteti a fehér víznyomokat. Ha nem portalanítod le, csak a koszt kenegeted a kárpiton. Ez később a ruhára kerül.
Kka
2006. június 27. 23:49
értem köszi, mért a parafin olaj milyen szinű alapban?
Kka
2006. június 27. 23:48
de mivel és hogyan tisztítod?
Kka
2006. június 27. 23:48
mert fekete kocsiban a vaj bőr mutat jól szerintem, ha mfeketét rakok be az má nagyon sötét SZVSZ
tc-maxx
2006. június 27. 23:46
Beszéltem bőrdíszművesekkel is, és kárpitosokkal is. Röhögni fogsz, parafin olaj-bázisú ápolószert használok. Ipari jellegűt.
Ha totál száraz a bőr, akkor is tiszta újhatásúvá teszi, és ki is puhul. De: az enyém fekete, így nem tudom, hogy a vajszínűt nem fogná-e meg.
tc-maxx
2006. június 27. 23:43
Nem tudom Doktor-nak mi a véleménye, nekem személyes tapasztalataim vannak.
Én tisztítás után inkább megcsináltam magamnak, és azóta csak én puccantom.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 48 találat 3 oldalon