Króm matrica

Témakör: Tuning
aktuális téma
Króm matrica

Hy mindenki! Azt szeretném megtudni, hogy króm matricát, hol és kb. milyen áron lehet csináltatni? Bármilyen mintát megcsinálnak? Az egyedi elképzelés magas felárral jár? A válaszoktat előre is köszönöm!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hammer
2005. március 28. 09:51
Köszi!

Írok neked támogatóiba!
dawid
2005. március 28. 09:47
Vazze nyugimár... Miért kell mindenkit leugatni amikor topicot nyit? Bakker élvezitek ezt?
dawid
2005. március 28. 09:46
Mi készítünk matricát, elég sokat, és most állunk tárgyalásban egy krómozó sráccal, aki direkt ilyen formákat akar majd krómból kihozni! Ha érdekel irj mailt!
Gizmo
2005. március 28. 08:57
Nem lesz drága, attól függ mekkorát és mit akarsz persze. A fólia alapanyaga szerintem ha krómos-ha nem, nem sokkal lehet drágább bármilyen színűnél, vagy ugyanannyi. Bármelyik komolyabb dekorosnál megcsinálnak szinte akármit. A párszáz Forinttól kb 20-25.000-ig terjednek az árak, legalábbis ahol én voltam, ott ilyesmik. Az utóbbiért két telioldalast kapsz.

Üdv.:

Gizmo
Hammer
2005. március 28. 08:53
Nyugi sikerrel jártam!
Ez a kis topic, pedig nem hiszem, hogy túlzottan leterhelne egy szervert... nade mind1
Mostmár senki ne commentezzen és eltűnik pikk-pakk
_G_
2005. március 28. 08:35
pfff... Témakör, tuning. Ember!!! Ha segitséget kérsz, akkor ott a helpdesk témakör. Matricát meg általában mindenki tudja, hogy dekorosok készítenek. Nem zavar a topic, mert gondolom hamar el fog tűnni. Egyszerűen hülyeségnek tartom, hogy ezzel legyen terhelve a CS szervere. De remélem sikerrel jártál...
Hammer
2005. március 28. 08:04
Takarék köszi az infót!
Hammer
2005. március 28. 08:01
_G_ sajnálom, hogy téged ennyire zavar ez a topic...
Remélem nem okoz anyagi gondokat számodra, hogy ez itt meg lett nyitva.
Jajj most úgy zavar a dolog...

Különben meg miért ne nyithatnék?
_G_
2005. március 28. 07:55
Ezért topicot nyitni...
takarék
2005. március 28. 07:49
nézz el 1 matricadekorral, címfestéssel foglalkozó grafikai stúdióba. ők számítógéppel terveznek, géppel vágják ki a kívánt formát. szerintem náluk találni fogsz ilyet.
az árról pedig gőzöm sincs
Hammer
2005. március 28. 06:56
Hy mindenki!
Azt szeretném megtudni, hogy króm matricát, hol és kb. milyen áron lehet csináltatni?
Bármilyen mintát megcsinálnak?
Az egyedi elképzelés magas felárral jár?
A válaszoktat előre is köszönöm!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!