A Barrett-Jackson kínálatában mindig feltűnik valami igazán különleges. Nagyon sok pénzre van szükség, hogy az ember kifogja magának álmai autóját! Legutóbb Vaughn Gittin Jr. kapcsán került szóba az aukciósház, most viszont egy megabrutál Barracuda miatt vált érdekessé az oldal. 

Egy '70-es évjáratú Cuda alapból izgalmas az izomautók szerelmeseinek, ez viszont teljesen újjá lett építve és a géptető alá is nagyon komoly cucc került. Torc, ez az autó neve, a SEMA Show-n is látható volt, az Axalta Paint standján. Az autó megkapta  a 2016 World's Ultimate Mopar díjat is.

Az egész bódé, egyedi Roadster Shop műremek, a futómű pedig Ridetech coilover szett lett. A felnik mögött 14"-os Wilwood fékeket találunk.

Miért ekkora fék? Nos, a géptető alatt 6,7 literes Cummins dízel erőforrás figyel 1000 (!) lóerővel és 2700 ft/lbs nyomatékkal, ami átszámolva 3.660 (!!!) Nm-t jelent! Ezek feldolgozhatatlan számok!

A beltér is teljesen egyedileg készült és simán nevezhetjük művészeti alkotásnak. Olasz bőr került mindenhova. A kézzel készült műszerfal, Dakota Digital műszereket kapott, amit középen helyeztek el. Az ülések gyémántmintás varrást kaptak.

Lehetetlen felsorolni, mennyi mindent módosítottak, vagy éppen építettek a semmiből az alkotók. A teljesen "tiszta" szürke kaszni a rettenetes erő, a felhasznált anyagok és a munka minősége együttesen teszi félelmetessé és vonzóvá az autót. Most pedig valaki magáévá teheti ezt az unikornist, potom 129800 dollárért. 





 

 

Forrás: Barrett-Jackson