Az AMTS csapata már készül 2025-re, és kipróbálunk valamit, ami akár hagyománnyá is válhat!

Ez most nem egy bemutató, vagy részletes leírás lesz, hanem inkább kis érdekesség, hogy mit is találtunk ki közösen.

A Carstyling/ AMTS csapata elég sok rendezvényen vesz részt az autós szezon ideje alatt, és szerettünk volna mi is hozzájárulni egy-egy autó sikeréhez úgy, hogy lehetőséget biztosítsunk új arcoknak, vagy lendületet adjunk néhány régi motorosnak.

Miről is van szó?

A megújulás mindig is fontos volt a rendezvény életében. Mindig próbáltunk hozzáadni valami újat, izgalmasat a három napos autós népünnepélynek, azonban idén kilépünk a Hungexpo falai közül, és országjáró körútra indulunk. Amelyik rendezvényen látni fogjátok az első képen látható BMW-t a molinóval, vagy esetleg a Carstyling/AMTS standját, ott készülhettek egy meglepetésre! Az adott eseményen egy valaki fog kapni egy különdíjat, ami már önmagában elismerésnek számít, de ezzel bekerül azon autósok közé, akik közül hármat kiválasztunk év végén, és lehetőséget biztosítunk, hogy a 2025-ös AMTS-en kiállíthassa az autóját a megújult G, vagy az A pavilonban! Azon felül, hogy a kiválasztott autónak igényes építésnek kell lennie, az is feltétel, hogy korábban nem volt még kiállítva egyik fő pavilonban sem, vagy akár az AMTS-en! Fontos tudni, hogy az autóról van szó, nem pedig a tulajdonosáról!

Az első ilyen díj a badacsonyi, Stancelake találkozón talált gazdára. Erdős Christopher E38-as BMW-je évek óta készül-szépül, de az idei szezonra már nagyon durva a megjelenése, az egyedi, háromrészes Borbet felnikkel, a nagyon fekete külsővel, fehér lámpákkal, de érdemes megemlíteni az install-t is, hiszen az is elképesztően látványosra sikerült. Chris később elmondta, hogy nagyon örült a díjnak, mert így lendületet kapott, és ha lehetősége lesz, bekerül a TOP3-ba, akkor mindenképp kigurítja a hetest!

Azt gondolom, hogy ez egy kiváló lehetőség egyéni kiállítóknak, vagy bárkinek, aki eddig nem mert jelentkezni.

Terveink szerint 10 ilyen díj fog gazdára találni idén, és ezek közül fogjuk kiválasztani azt a hármat, aki már biztosan ott lesz a 2025-ös AMTS-en!

Az AMTS Instagram oldalán fogjátok látni, hogy éppen melyik rendezvényen osztunk ki különdíjat.
A következő állomás a Backyard Garage által szervezett basics. lesz, ahol készülünk még egy plusz meglepetéssel is!