Megmondom őszintén, láttam már pár építést, beszélgettem már pár építővel is, de ez a kocsi most teljesen kicsinált! Nincs olyan részlete, amin nem időzne el az ember percekig. Clean vonalon mozogsz? Akkor ezt imádni fogod! 
 
Paul Foreman 1995 óta tulajdonosa ennek a kettes GTI-nek. Már volt benne pár motor illetve a külseje is átalakult párszor. 2001-ben egy elég nagy átépítésen esett át, amit követően 2017-ig egy raktárban pihent. Ekkor lépett színre a Kraftwerx csapata és egy igazi álmot valósítottak meg Paul számára. 
 
Az autó megkapta a Rallye Golf frontot, felcsavarozták a Pandem Rocket Bunny szettet, immáron karbon a tető, felkerült a Hella szárny felső része, és a Freedom Design alsó eleme, majd az egéz autót Ibis fehérre fújták. A gyári Rallye fényszórók VX Tuning LED prjektorokat kaptak, hátra pedig Hella lámpák kerültek felszerelésre. 
 
A teljesen kipucolt motortérbe egy 2008-as R32 motor került, amire egy turbót is ráaggattak. A tejesen átépített motor, Vibrant Performance csövezést, egyedi kipufogórendszert, United Motorsport, AEM, CSF elemekből álló tuningot kapott és így (körülbelül) 650 lóerős lehet. Az erőt 4Motion Haldex, összkerékhajtás segítségével lehet aszfaltra vinni, amiben Drive Shaft Shop féltengelyek is segítséget nyújtanak. Scale Suspension állítható futómű tartja stabilan az úton a kocsit, a kerékjáratokban pedig háromrészes, Rotiform BUC felnik forognak 9x17-es méretben, 245/35-ös Toyo R1R gumikkal szerelve. A felnik mögött Momentum Motorsport 6 és 4 dugattyús nyergek és kétrészes Wilwood tárcsák lassítják a gépet. 
 
Az utasteret is teljesen kipucolták és egy bukócső kapott helyet, illetve Sparco versenyülések, GTI szövettel és Schroth övekkel. Carbon Tec "ajtókárpitok" és taposó, OMP kormány és tűzoltó készülék, PRP üzemanyagtartály zárja a sort. 
A további tervek között Lancia Delta Integrale típusú géptető, első-hátsó diffúzorok, új felnik szerepelnek. 
 
Persze hiába az erő és minden egyéb, a képeken is látszik, hogy ez a kocsi nem nagyon fog gurulni versenypályán. Olyan szinten "tiszta" az egséz kocsi, hogy ez már csak szobor marad, ami kicsit csalódás, de egy ilyen minőségű építés esetében teljesen érthető is. 
 
IDE KATTINTVA megtaláljátok az autó Instagram oldalát, ahol lehet még szemezgetni a képek között! 
 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. november 05.)