Decemberben mindenkinek a karácsonyi ajándékok beszerzése foglalja le minden gondolatát. Ebben az időszakban megfogalmazzuk saját vágyainkat is, de a merészebb álmok ritkán teljesülnek. Az UNIX Autó és a Castrol szoros együttműködésének köszönhetően Vajda Szabolcsnak feledhetetlen karácsonya lesz.

Október 1-jével indult az UNIX Autó és a Castrol közös nyereményjátéka, melynek keretében harminc darab tárgynyereményt és egy V8-as Ford Mustang-ot sorsoltak ki. A játék november 30-ig tartott, és a nyereményre pályázóknak nem kellett mást tenniük, mint legalább egy Castrol terméket vásárolni bármely magyarországi UNIX kirendeltségen. A termék kódját fel kellett tölteni a játék weboldalán és minden kódfeltöltés újabb nyerési esélyt jelentett.

A játékra jelentkezők száma a szervezők várakozásait magasan felülmúlta és december 6-án több ezer pályázó közül sorsolták a nyerteseket. A Mustangról készült pár másodperces Facebook videó megtekintései például 20 219 percnyi, összesen 14 napnyi megjelenést generáltak.

A harmincegy nyertes az ország különböző pontjain vásárolt a játék ideje alatt. A szerencsések közül volt, aki közel száz terméket vásárolt, a Ford Mustang megszerzéséhez Vajda Szabolcsnak azonban elegendő volt egy fékolajat vennie. Szabolcs hamarosan megszerzi jogosítványát, így a tény, hogy élete első autója egy vadonatúj Ford Mustang, melyet karácsony előtt vehet át, amerikai filmbe illő történet is lehetne. A fődíjat a szervezők december 14-én adták át ünnepélyes keretek közt az UNIX Autó Frangepán utcai központjában.

Az UNIX Autó, piacvezető autóalkatrész kereskedőként fontosnak tartotta, hogy az évet egy rendhagyó kampánnyal és nyereménnyel zárja. A cél az volt, hogy a vásárlók hűségét értékes nyereményekkel köszönjék meg, és a részvételre mindenkinek egyenlő esélyeket biztosítsanak. A megvalósításban pedig tökéletes partner volt a Castrol. A szervezők a jövőben is nyitottak hasonló együttműködésre.

A nyeremények:

  • Fődíj: Ford Mustang Fastback 5.0l V8 421 LE S6 A6
  • Tárgynyeremények:
  • 10 db Samsung Televízió UHD SMART LED
  • 10 db Xbox One S Játékkonzol és szoftver
  • 10 db Asus ZenPad