Rendezvény- és termékajánlók, felhívások.

Még jelentkezhetsz a Trojhalí Tuning Show-ra!

Idén is vár a Trojhalí Tuning Show! A rendezvény immáron hatodik éve nyitja meg kapuit az ostravai Trojhalí város  ipari környezetét adva körítésként.  A Cseh Köztársaság teljes területéről és számos külföldi országból nagyszerű építések érkeznek az egyedülálló helyszínre. Exkluzív és módosított autók változatos felhozatala, valamint rengeteg kísérőprogram tölti ki a hétvégét, számos sztávendég részvételével.

Négy vagy két keréken... élvezd a szabadságot biztonságosan!

A nappalok egyre hosszabbak, a kinti hőmérséklet emelkedik, és úgy tűnik, hogy a télnek végképp vége. Mielőtt kihoznád kedvenc járművedet a garázsból, és tavaszi kalandra indulnál, ne feledkezz meg az útra való felkészülésről.

Május 9-12: állíts ki velünk a Tuning World Bodensee-n!

Az Autó, Motor és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen adott a lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli május közepén lesz: jelentkezz, és mutasd meg a vasad Európa legnagyobb show-ján, a Tuning World Bodensee-n!

A TRF 2023 autó szépségverseny partnere az ADBL!

Már csak alig néhány hét és újra megnyitja kapuit az Oldtimer Show és az AMTS közös szezonzáró rendezvénye, a Tuning és Retro Fesztivál, melynek hagyományszerűen a Vasúttörténeti Park ad otthon.

Programajánló: Festetics Concours d’ Elegance

Második alkalommal kerül megrendezésre Keszthelyen a Festetics Kastélyban az 1960 előtt gyártott autók és motorkerékpárok szépségversenye és kiállítása, a Festetics Concours d’ Elegance. A rendezvény felkerült a FIVA, a nemzetközi Veteránjárműves Szövetség rendezvény naptárába is, amely már önmagában biztosíték az elegáns és színvonalas rendezvényre.

Gran Turismo - mozi és értékes nyeremények az AMTS-sel!

Napokon belül a mozikban örvendezhetünk a vadonatúj Gran Turismo filmnek, mely a világ talán legkedveltebb autós számítógépes játékának filmbeli interpretációja.

Zárd velünk a szezont: Tuning & Retro Fest 2023

A tavalyi sikeres debütálás után, 2023-ban is készülünk egy szezonvégi VIP rendezvénnyel, amellyel minden hazai tunernek meg szeretnénk köszönni az egész éves aktivitást! Ez pedig idén is a Tuning & Retro Fest!

Október 28-29: Utazz velünk Prágába!

Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen volt, illetve még most is van lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli ősszel lesz: jelentkezz, és tarts velünk Prágába!

Épített Autók Országos Szervezete (ÉJOSZ) - miért is jó ez?

A Carstyling.hu és az Épített Autók Országos Szervezete (ÉJOSZ egyesület) együttműködése az AMTS-en kezdődött.

Ismét érinti Budapestet a Gumball 3000 rally!

A 24. Gumball 3000 Rally keretében több mint 100 résztvevő vezet keresztül Európán, hat nap alatt érnek el Edinburgh-ból Montenegróig. A mezőnyben a klasszikusoktól a futurisztikus hiperautókig, a Bugattitól a Kurupt FM Mobilig mindenfajta autó megtalálható lesz. A sztárok a részvételükkel pénzt gyűjtenek a Gumball 3000 Alapítvány részére, így támogatnak alacsony jövedelemmel rendelkező fiatalok által életre hívott projekteket.

Tisztelgés a Wörthi előtt: Mountain Haste 2023

A három évtizedet megért Wörthersee Tour találkozónak úgy tűnik, sajnos immáron minden formájában vége, a konszern-eseményből Európa, sőt a világ rengeteg épített autóját megmozgató tuning találkozóvá avanzsált treffen óriási űrt hagyott maga mögött a szezon tavaszi hónapjaira.

Május 18-21: állíts ki velünk a Tuning World Bodensee-n!

Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen adott a lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli május közepén lesz: jelentkezz, és mutasd meg a vasad Európa legnagyobb show-ján, a Tuning World Bodensee-n!

Szezonvégi újdonság: Tuning & Retro Fest 2022

2022-ben rengeteg izgalmas eseményre volt lehetősége mindenkinek kilátogatni és a szezonnak még mindig nincs vége, mi viszont készülünk egy utolsó nagy dobással, amivel meg szeretnénk köszönni nektek az egész éves aktivitást! Ez lenne a Tuning & Retro Fest!

Október 29-30: Utazz velünk Prágába!

Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen volt, illetve még most is van lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli ősszel lesz: jelentkezz, és tarts velünk Prágába!

A Drivingcamp megújult gokartpályáján még menőbb lehetsz!

Nagypályás vagy? Vigyél vagányságot a nyárba: Teszteld a drivingcamp új, izgalmakkal teli nyomvonalát, versenyezz csúcskategóriás gokartokkal, és állíts fel új pályarekordot!

Kell ennél jobb évkezdés?

Partnerünk, a Lumenet csapata nem pihen, már rögtön az év elején fantasztikus árakkal várja a világítástechnikára és más autós termékekre éhes közönséget. Januári akciójukban két termék került terítékre, amíg a készlet tart:

Mi már tudjuk, milyen az IGAZI Black Friday! Na és Te?

Úgy gondolod, hogy kellőképpen felkészültél az idei Black Friday-re? Nos, mi épp most kaptunk egy fülest a Lumenet háza tájáról - amivel a legnagyobb hazai OSRAM-viszonteladó készül a jövő hétre, azt garantáltan megemlegeted!

Október 30-31: Utazz velünk Prágába!

Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen volt, illetve még most is van lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli ősszel lesz: jelentkezz, és tarts velünk Prágába!

Ahol mindenki kilinccsel előre közlekedik: LR AllStar #9 & Drifting AllStar #1

Július 10-11. között, idén 9. alkalommal szállják meg a Ladások a Rabócsi Ring kultikus aszfalt csíkját. És hogy a kilátogató mire is számíthat? Hát rengeteg Ladára, driftre, bulira és ha az égiek is úgy akarják, akkor jó időre. De miért is ne akarnák?!

OSRAM – Több mint fényforrás

Az autóvilágítás terén több mint 100 éve piacvezető OSRAM termékeit mind elsődleges, mind pedig utólagos alkalmazáshoz szállítja. A márka tavaly decemberben indította el non-lighting üzletágát, amelynek keretében csúcstechnológiás fényszóró izzói és egyedi autó-, valamint szerelőlámpái mellett olyan hasznos tartozékokkal jelentkezik, amelyek az autózás során előforduló kellemetlen helyzetekre nyújtanak egyszerű és minőségi alternatívát. Az OSRAM megváltozott, “Több mint fényforrás” szlogenje is azt hivatott kifejezni, hogy a márka mára többet jelent a járművilágításnál.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 636 találat 32 oldalon