Kipróbáltuk a Plexiclick-et egy Ford Mustang GT-n!

Mindegy, milyen autót építünk, az életben legalább egyszer - de inkább többször - elő fog jönni a nagy kérdés a rendszámkereteket illetően. Habár be lehet szerezni, vagy akár le is lehet gyárttatni igen szépen extrázott és akár egyedileg logózott darabokat is, az átlag tuner igénye az esetek túlnyomó többségében mindig ugyanaz: ha már a rendszámmal kötelezően el kell rondítani az autót, lehetőleg minél kevésbé látszódjon a keret.

A problémára számos megoldás létezik - elég csak egy kicsit keresgélni a Google háza táján és különbnél-különb felfogató-szerkezeteket találni. Van, amit kifejezetten "láthatatlannak" titulálnak - de valljuk be, ha méretes fekete, vagy fémszínű fülek lógnak ki alul és felül, az bizony látszik és legalább annyira ronda, mint a "hagyományos" rendszámkeret. 

Keret, vagy nem keret: a különbség önmagáért beszél

Ott vannak még a jól bevált házi megoldások is, így a kábelkötegelő, a direktben csavarozás, a kétoldalas ragasztó, vagy éppen a mágneses rögzítés - tény, hogy működnek és főleg show-autók esetén jó ideiglenes megoldásnak számítanak, de jól tudjuk a hátulütőiket is: a sérüléseket, vagy ragasztónyomokat a fényezésen, a macerát a rendezvények során történő fel- és leszereléskor, vagy akár az elhagyási parát egy-egy hosszabb utazásnál.

Ugye ismerősek? Aki igazán igényes az autójára, az ezt a részt sem szívesen aprózza el.

A Plexiclick rendszere transzparens és fekete verzióban is elérhető

Plexiclick: egyenesen Németországból

A piacon jelenleg vadonatújnak számító Plexiclick rendszámtartó konzolrendszer remek opciót kínál mindazoknak, akik e téren is extrázni szeretnék kedvencüket. A működése hihetetlenül egyszerű: a rendszámokat itt darabonként két, minőségi műanyag alapanyagból készülő rugalmas tartóba pattinthatjuk be, melyek valóban bivalyerősen rögzítik a táblákat.

A dolog további előnye, hogy a tartókonzolok deiginja is nagyon szép letisztult, "üres" állapotukban is az autó díszei lehetnek. Ha pedig fent vannak a rendszámok, a tartófülekből csak minimális felület látszódik, a transzparens verzió esetén gyakorlatilag alig lehet észrevenni őket. Létezik fekete változat is a szettből, ez a sötét keretes táblák esetén olvad bele teljesen a környezetébe (Magyarországon egyébként az összes hivatalos rendszám ilyen).

A letisztult designt kapott konzolok üres állapotukban is az autó díszei lehetnek

A Plexiclick rendszámtábla-tartók eredeti német színvonalat képviselnek, itt fejlesztették és gyártják is őket. Hűen a germán minőséghez extrém tartósak, idő- és törésállóak, ráadásul a tisztításuk is rendkívül hatékony: nincs többé a rendszám mögött felhalmozódó mocsok, vagy mosás után órákig szivárgó víz, egy egyszerű magasnyomású mosóval, leszerelés nélkül is tökéletesen tisztítható a tábla mögötti felület is.

Próbáld ki Te is!

A Plexiclick szetteket bevezető áron, a készlet erejéig 5.500 Ft-ért szerezheted be webáruházunkból. A csomag 4 db tartókonzolt (előre-hátra 2-2 db),  6 db önmetsző rögzítőcsavart és 4 db opcionálisan bevethető szilikon távtartó párnácskát tartalmaz.

A Plexiclick rendszámtartók megrendeléséhez kattints ide!

A kedvezményes árak a készlet erejéig elérhetők.

Plexiclick: az elegáns megoldás a rendszám rögzítésére