Info lorem ipsum szöveg

Tuning tippek és tanácsok, termékbemutatók, hasznos tudnivalók a saját autójukat bütykölők részére.

SPRING MY RIDE #6 - Új felnik és abroncsok

Csak a kerekek hiányoznak a tökéletes tavaszi kezdethez? Ez bizony nem egyszerű kérdés, hiszen rengeteg különböző felni és abroncs vár a piacon. A kerekeknek pedig nem csak az autó megjelenéséhez kell passzolniuk, hanem az összes jogi és biztonsági követelménynek is meg kell felelniük.

SPRING MY RIDE #5 - nyári kerekek ellenőrzése

A nyári kerekek felszerelése előtt meg kell győződnöd róla, hogy még mindig megfelelőek állapotban vannak-e. A gumiabroncs folyamatosan nyomás alatt áll, rendkívüi stressz éri használat közben. Éppen ezért, a nyári gumiabroncsokat soha nem szabad több, mint öt évig használni.

Szabadkártya a tavaszba!

A hó olvad, a hőmérséklet emelkedik - itt az idő a kerékcserére! Természetesen hozza elő a garázsból mindenki az új felniket, mert a napsütésben csillognak csak igazán! Még nincs meg a választottad és igazi örömre vágysz? Az AEZ Steam és az AEZ Steam grafit garantáltan szállítja ezt Neked!

SPRING MY RIDE #4 - Ellenőrző lista

Télen számos alkatrész megszenvedi a hideg és a kosz hatásait is. Éppen ezért indokolt egy professzionális tavaszi ellenőrzés, amely mindig magában foglalja az autó kardinális alkatrészeit.

SPRING MY RIDE #3 - harmadik lépés: fényezés és üvegfelületek

Ha télen sokat jársz autópályán és autóúton, biztos ismerős számodra is a következő jelenet: az előtted haladó felveri az úton lévő sarat, sót, kavicsokat és minden egyéb törmeléket, ami aztán nem túl kellemesen találkozik az autód elejével.

SPRING MY RIDE #1 - első lépés: a tiszta külső

Különösen a hideg téli hónapokban az autónk rengetek sárral, sóval találkozik, ezért is fontos egy alapos tavaszi glancolás. Az Alcar SPRING MY RIDE sorozata bemutatja, mire kell ügyelni egy ilyen nagytakarításnál!

Az AEZ Forged széria

A hagyomány és a modernitás gyakran nagyon közel állnak egymáshoz, néha pedig egyetlen csúcstermékben összpontosulnak. Az AEZ Forged sorozatával a felnigyártó vitathatatlanul a könnyűfém keréktárcsák prémium osztályába lépett.

10 éves a NIGHT BREAKER termékcsalád

Az OSRAM tevékenységével – a minél eredményesebb piaci működés mellett – az emberiség mindennapjait igyekszik jobbá tenni. A társaság esetében ez a felelős gondolkodás a közlekedés biztonság iránt történő elköteleződésben érhető tetten. A világ vezető autólámpa gyártójaként a NIGHT BREAKER járműizzókkal valódi megoldási alternatívát kínál a biztonságos mindennapi közlekedéshez. Az elhivatottságot mi sem bizonyítja jobban, hogy immáron 10 éve folyamatos innovációkkal építi a termékcsalád sikerét, melynek fejlődése az elmúlt években töretlen volt.

Alufelni kontra útra szórt só: adjunk neki!

Az Alcar már készül a télre és most meg is nézheted, hogyan. A www.sr3-saltlab.com címen egy speciális laboratóriumba invitálják az autósokat, ahol a a könnyűfém felniket a legszélsőségesebb téli körülmények közötti használatra tesztelik. Nem mindennapi módon szerezheted tehát be a legfontosabb infókat!

AEZ: a küllők mögött - 3. rész

Az Alcar-csoport prémium kategóriás márkája, az AEZ minden példánya büszkén hirdeti a "Made in Germany" címet, ami nem szimplán egy standard minőséget fémjelez. A legmagasabb színvonalat a felnik gyártásának több lépése is garantálja, melyekből a tervezési és öntési fázist már az előző részekből megismerhettük - a sztori azonban még nem ért véget!

AEZ: a küllők mögött - 2. rész

Az Alcar-csoport prémium kategóriás márkája, az AEZ minden példánya büszkén hirdeti a "Made in Germany" címet, ami nem szimplán egy standard minőséget fémjelez. A legmagasabb színvonalat a felnik gyártásának több lépése is garantálja, melyekből a tervezési fázist már az előző részből megismerhettük - az igazán izgalmas dolgok azonban csak ezután következnek!

AEZ: a küllők mögött - 1. rész

Az Alcar-csoport prémium kategóriás márkája, az AEZ minden példánya büszkén hirdeti a "Made in Germany" címet, ami nem csak egy standard minőséget fémjelez. Ahhoz viszont, hogy ez a legmagasabb színvonalat jelölje, az AEZ felnik gyártásának több lépése is garantálja.

Valóban időtálló fény az OSRAM-tól

Budapest, 2017. március 14. – A világ piacvezető autólámpa gyártójaként az OSRAM elkötelezett a folyamatos termékfejlesztés, tartósság és az átfogó minőségellenőrzés iránt. Ezen szempontok mind, együttesen jelennek meg a társaság új, a tavalyi Automechanika kiállításon bemutatott Ultra Life és Xenarc Ultra Life termékcsaládjában. A hosszútávon fenntartható, megbízható, minőségi járművilágítás terén történő folyamatos innováció magától értetődő, hiszen a világon szinte minden második személyszállító járműbe OSRAM lámpát szerelnek.

Profi polírozóanyagok

A profi polírozáshoz jó szakember és korszerű polírozóanyag szükséges. Megismerkedtünk a piac egyik legújabb fejlesztésével.

Több fény, nagyobb látótávolság - ezért jó a Night Breaker Laser

Látható előnyök mindenkinek. Akár 130 százalékkal több, akár 20 százalékkal fehérebb fény, és akár 40 méterrel hosszabb fénynyaláb, mint a szokásos halogén lámpáknál. Az új Night Breaker Laser család innovatív jellemzői közül kiemelkedik a különösen nagy fényhasznosítás (kép: Osram)

Jó cipőt a susztertől, minőségi festéket a fényezőmestertől!

Mióta az AMTS állandó programja az élő autóépítés, aligha akad tuner itthon, aki ne ismerné a show fényezőmestere, Gengeliczky János nevét.

A-Zperformance tuning webáruház: saját fejlesztések, prémium termékek, egyedi stílus!

Meglepődnek azok, akik az A-Zperformance oldalára rákeresve a tuning honlapok megszokott szín- és stílusvilágára, vagy azokra a tipikus alkatrészekre számítanak, amelyek számos helyen visszaköszönnek. Saját, igényes, különleges útjukat járják, ami valószínűleg a tulajdonosok SAAB márka iránti elkötelezettségéből adódik.

Az OSRAM felveszi a kesztyűt a termékkalózok elleni küzdelemben

A fogyasztók védelme érdekében, a világítástechnikai gyártócég egy önálló bizalmi programot fejlesztett ki, amely megvédi a vásárlókat a rossz minőségű másolatoktól. Az innovatív, kétlépcsős biztonsági ellenőrzés során a vásárlók meggyőződhetnek arról, hogy az általuk vásárolt lámpa eredeti OSRAM gyártmány-e, a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelve.

Hát ezért olyan jók a VOSSEN felnik

A VOSSEN főhadiszállása Miamiban van, így a SEMA Show alatt tartott privát partijuk után egyértelmű volt, hogy amennyiben lehet, meglátogatjuk őket "otthon" is. Így történt!

Íme, ezek a legjobb téli gumik az idén

Negyedik alkalommal, hagyományos keretek között, a Hungaroringen található tanpályán zajlott le az idei magyar Téligumiteszt, amelynek célja, hogy az autósok ne csupán külföldi tesztek alapján, hanem hazai környezetben mért eredményekre támaszkodva tudjanak választani az idei legnépszerűbb abroncstípusok közül.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 169 találat 9 oldalon