Mi tesz egy felnit igazán felnivé? Egyrészt természetesen a design, de emellett technikailag is tökéletesen passzolnia kell a járműre. Sok sofőr számára ez is csak egy újabb alkatrész az autón, viszont azért az sem árt, ha szépnek is látjuk rajta. Röviden összefoglalva tehát, egy felni messze több egy egyszerű használati eszköznél. 

Trendy designnal, minden terepre

A vadonatúj DEZENT TZ három különböző kivitelben készül: frontoldalon csiszolt fekete, matt grafitszürke és a klasszikus ezüst. Az öt kettős küllőnek köszönhetően az alufelni remek teherbírással rendelkezik, egy kerékre akár 810 kg terhelés is juthat. Az ECE tanúsítványnak köszönhetően a felszerelése teljes mértékben papírmunka-mentes, a sokoldalú felni így 15 és 19 hüvelyk között bármely 4-es és 5-ös lyukosztással bíró gépjárműre egyszerűen alkalmazható.

A DEZENT TZ sportos eleganciája olyan autókhoz kínál opciót, mint a VW Golf, a VW Passat, a VW T-Roc, a VW Tiguan, a Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq, a prémium szegmensben pedig az Audi A4 Avant, az Audi Q3 és Q5, a BMW X1, X2, X3, valamint a Mercedes C-osztályos modellek jöhetnek szóba. A fenti ECE-tanúsítványok mellett a minőségi felnigyártó számos további modellhez kínál VTA certifikációt is. Bármelyikről is legyen szó, az autótulajdonosok garantáltan mentesülnek a hazánkban különösen nem egyszerű papírozási procedúra alól. Röviden: Szereld fel a felniket és hajts!

DEZENT TZ, TZ grafit, TZ dark

  • Méretek: 6,0x15, 6,0x16, 6,5x16, 7,0x16, 6,5x17, 7,0x17, 7,5x17, 8,0x17, 7,0x18, 7,5x18, 8,0x18, 7,5x19, 8,0x19 hüvelyk
  • felépítés: öntött, egyrészes, 4- és 5-lyukas rögzítés
  • kivitel: ezüst, grafit matt, fekete elülső polírozott
  • Terhelés: akár 810 kg
  • TPMS: 100%
  • VTA: igen
  • ECE: VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-osztály, C-osztály, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3 és még sok más
  • Garancia: 3 év
     

Mit érdemes tudni az Alcar-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza.  forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.