Az egyik könnyű és dinamikus, míg a másik erős és elegáns megjelenést sugároz magából. Ez az AEZ Strike és a BMW X5 - egy tökéletes páros, amellyel mindig nyerni fogsz.

A robosztus BMW X5 valódi vezetői tulajdonságokkal rendelkezik az SUV kategóriában. Erőteljes megjelenésének köszönhetően nemcsak az előző modellhez képest 3,6 cm-el megnövelt hossz, vagy a 6,6 cm-el kihúzott szélesség jelenti az extrát, hanem leginkább az orrán található hatalmas dupla vese-rács.

A klímaváltozás korában a BMW nem is engedhetne meg magának mást, mint hogy az új modell is megfeleljen az összes károsanyag-kibocsátási szabványnak. Az X5 azonban ennek ellenére is erőmű marad, köszönhetően a két hathengeres dízelmotornak, valamint a 340 LE teljesítményű benzines aggregátnak: a teljesítmény tehát adott. Ha nem csak a betonúton hajtanánk a gépet, tetszés szerint off-road csomag is rendelhető hozzá. A négy választható vezetési móddal a jármű magassága, az összkerékhajtás, a sebességváltó és a rásegítő funkciók teljes mértékben az útviszonyokhoz igazíthatók, a vezetés pedig - köszönhetően a számos kisegítő rendszernek - szinte gyermekjáték lesz.

Az AEZ Strike könnyedén viseli a BMW X5 kéttonnás tömegét. A felnik masszív, domináns megjelenése jól passzol az SUV robosztusságához. A kerekek polírozott frontrésze kiemeli a küllők hosszát, a fekete háttér pedig biztos könnyedséget és dinamikát sugall.

A tökéletes párost semmi sem állíthatja meg - AEZ Strike felniket a BMW X5-re!
 

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, Dezent márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D felni konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az ALCAR Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.

 

Ha most vásárolsz AEZ felnit, ajándék kerékőrt kapsz hozzá!

Részletek: https://www.alcar.hu/118576_HU.htm