Végre ez a pillanat is eljött! Több mint fél éve várok arra, hogy kapjak leírást erről az autóról, mert ezt mindenkinek látnia kell. Egyrészről azért, mert nagyon jól néz ki és úgy gondolom az oldalon a helye, másrészről pedig azért, hogy például szolgáljon a hazai Swift tulajoknak.

Balázs 2010 óta tulajdonosa ennek a Swiftnek. Kiállítási darab volt és ott kapta meg a gyári kiegészítőket. Eredetileg piros volt az autó és az első találkozó hozta meg a lökést Balázsnak, ettől a pillanattól kezdett komolyabban foglalkozni az autóval és útközben remek barátokra is szert tett. Sokféle felni fordult meg a Suzy alatt, de egy dolog nem változott a mai napig, az pedig a magasság. Miután beszerelte az állítható futóművet, mindig le volt tekerve, amennyire csak lehet. Korábban voltak "tyrestretch" bolondozások, de mint Bali mondja: "Már elmúltam 30, szóval kicsit visszavettem az arcból és nincs 9"-on 195/40-es gumi és a nagyobb műanyagok is lekerültek. Inkább visszafogottabb, letisztultabb stílus lett a cél." 

Aztán még tavaly egy "kedves" ember jóvoltából az egész autó össze lett karcolva és ha már fújni kellett a gépet, akkor miért ne lehetne valami új szín? A választás a Renault Clio RS gyöngyházsárgájára esett, ami remekül áll az autónak. Egyedül a küszöbök és a ködlámpatakarók és a díszrács lett lakkfeketére fújva.  A gyári Sport lökösök és küszöbök visszakerültek, elöl pedig még egy Cupra koptató is felkerült. Fekete hátteres lámpák lettek beszerelve és némi fóliázás is történt az üvegek és világítótestek környékén.

Égetett végű kipufogódob 100-as végekkel és  karbonházas, JDM Suzuki Motorsport légszűrő jelenti a változást a motor környékén. Amúgy az M16A  jelű motor a maga 125 lóerejével tökéletesen megfelel a tulajnak. A már említett állítható futómű KW Variante és ezt egészíti ki a Greddy Camber adapter, aminek köszönhetően 2 fokot lett bedöntve a kerék. A felnik jelenleg XXR 553-ak és 8,25x17-es méretűek. Ezekre húztak 195/40-es gumikat. A beltérben megmaradtak a gyári cuccok és csak egy kisebb hifibeépítés történt, hogy pattogás közben valami szórakoztassa a sofőrt és utasát. 

Nagyon jó ezzel a szettel Balázs Suzukija, igazán büszke lehet rá! Még több képért KATTINTSATOK IDE!