Még csak néhány kép érkezett és a komplett bemutatókra is várni kell kicsit, de már vannak információk, amik érdekesek lehetnek. Itt van például ez a Civic. 
A Honda összeállt a Jeanneret Racing és az Olson Kustom Work csapatával, hogy megalkossanak egy teljesen elmebeteg versenyautót, amit az idei SEMA Show-n fognak bemutatni. 
 
A 10. generációs Civic-ról senki sem gondolta volna, hogy valaha driftautó lesz belőle, de most itt van a bizonyíték, hogy nincs lehetetlen! Az autót K24 motor hajtja, ami immárón a hátsó kerekeket terrorizálja. Aki pedig most jönne egy újabb, elcsépelt fűnyírós poénnal, jobb ha tudja, a teljesítménye nem átlagos és a forgatónyomaték is több mint egy Makita akksis fúró esetében. 
Egészen pontosan 910 lóerőt szabadíthat el a sofőr a gázpedál lenyomására, amihez természetesen nem maradt szívóüzemben a Honda, hanem turbófeltöltést alkalmaztak az építők, mivel a motor a korábbi generációjú Civic-ből érkezett. ( A képeken látható széríában már 1,5 litetes turbós motor dolgozik alapból.) 
 
A csapat teljesen komolyan gondolja, hogy a Formula Drift szériában fogja indítani az autót, amire komoly esély is van. Az tuti, hogy látványos lesz, ahogy majd a nagyok között fog a Honda óriási Tsuiso csatákat vívni. 
 
Még mielőtt a különböző Supra építések elárasztják az internetet, külön jól jött egy ilyen bejelentés. Hamarsoan saját képeken is megmutatjuk a gépet! 
 



 

 

Kisorsoltuk SEMA Show 2019 játékunk nyereményét, a Chip Foose által dedikált pólót.

» Részletek itt! «