Nagyon sok pénzed van és nem tudsz velem it kezdeni? Kedvenceid az amerikai izomautók, de valami modernebb jól jönne? Most itt van a nagyszerű lehetőség és Tied lehet egy igen durva gépezet, csekély 65 millióért! 
 
A képeken látható 2014-es Viper, első ránézésre nem tud többet társainál. Mondjuk egy Viper már önmagában komoly gépnek számít szerintem, de itt azért sikerült néhány szinttel magasabbra ugrani. Ez a kocsi ugyanis több mint 1600 lóerős! 
Igen, jól olvassátok, 1600+ lóerő tombol a géptető alatt, amivel 800 méteren sikerült elérni a 345 km/h-s sebességet a célvonalon. (Legalábbis a kommenteknél ezt lehet olvasni.) 
Ehhez persze nem elég a teljesen gáyri motor. Az NTH Moto épített át a motort. Feldobták a saját twin turbó szettjüket, kézzel készült kipufogórendszerüket, Tial, Turbosmart lefújószelepeket, wastegateket, intercoolert. NTH Moto/Motec Gen V vezérlő fésüli össze az egészet, (van traction contol, launch control, ALS). A motor belseje természetesen kovácsolt alaktrészekből áll össze, a főtengely és hajtórudak pedig külön vegyi kezelést is kaptak. Megerősítették a motortartókat, a váltótartókat is. A váltó PPG, TR6060 szekvenciális egység, NTH Moto karbon tárcsákkal, könnyített, erősített lendkerékkel, hátul pedig Wavetrac sperr diffi próbálja aszfaltra juttatni az erőt, ami 93-as üemanyag felhasználásával tud 1200 lóerőt tud keréken mérve, viszont ha E85-öt tankolunk, akkor több mint 1600 lóerő szabadulhat el. 
 
Egyes kommentek szerint sokat kérnek az autóért (Tényleg?!), mások inkább úgy fogalmaznak, még szerencse, hogy szegények, mert maximum 3 perc alatt ölnék meg magukat ezzel a géppel. A legszebb az egészben ,hogy nem látszik mit is tud az autó, persze ettől még nem nevezhetünk sleepernek egy Vipert ugye, de a felső ligában egy ilyennel kiosztani a pofonokat nem lehet rossz érzés. 
 
IDE KATTINTVA megtaláljátok a hirdetést és még további képeket is erről a szörnyetegről.