Ha a Vissza a jövőbe kapna egy folytatást, ahol a jelen kor stílusa szerint kéne megjelenni egy autóval, akkor Marty McFly valószínűleg egy ilyen beteg géppel érkezne meg. 
 
Japánban, a Nostalgic 2days kiállításon lehetett közelebbről megnézni a Rudder International által épített Delorean DMC-12 modellt, ami leginkább a durva szélesítéseivel hívja fel magára a figyelmet, de ott van a karbon "nelásskirács", A Z07 stílusú hátsó szárny és a méretes diffúzor. A MArtini Racing dekor még jobban kiemeli az autó méreteit és meg kell említsem, hogy a szélesítések is fémből készültek és egybedolgozták a kasznival. A felnik tekintetében jó ötlet volt, hogy turbofan takarókat szereltek fel, bár mindenkinek más tetszik, de a króm görgők nekem valahogy nem illenek az autóhoz, ráadásul a turbofanok méretének köszönhetően még konkávabb az egész és ezzel együtt még szélesebbnek tűnik. Elöl még egy toldat is helyet kapott, valamint a küszöbökre is került egy, ezzel is még laposabb megjelenést kölcsönözve az amúgy sem magas autónak, ami alatt Airlift Performance levegős rendszer dolgozik. Az utasteret is szépen felújították és bőr borít mindent. A motor érintetlen, egyedül a kipufogón dolgoztak és most Lexus LFA stlusú végeken keresztül szólal meg a V6. 
 
Mindenki döntse el maga, hogy mennyire tetszik, mindenesetre ennél sokkal többet nem lehet kihozni ebből a modellből. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Speedhunters