Cikk: Elkészült az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Elkészült az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt autót sorsolunk ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves tradíció és a játék feltételei változatlanok, a fődíj pedig a show történetének eddigi legfiatalabb és legjobban felszerelt nyereményautója! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2024. március 25. 23:05
Az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show harmadik napján délután kezdődött el a rendezvényhez immáron hagyományosan hozzátartozó nyereményautó-sorsolási ceremónia a Hungexpón. Az Audi A5 kabrió - melyet még február elején, teljes nyilvánosság előtt a Westend City Centerben építettünk át - az UNIX Nagyszínpadon mutatkozott be teljes pompájában a nagyérdeműnek.

A sorsolást rengetegen kísérték figyelemmel a helyszínen. A nyertest közjegyző jelenlétében, az idei Miss AMTS közönségdíjas hölgye, Vészi Panna Eperke sorsolta ki a játékra regisztráltak közül. Az UNIX-AMTS 2024 nyereményautójának szerencsés új tulajdonosa pedig idén egy fiatalember, Horváth Tibor lett, aki hamarosan hivatalosan is átveheti a mutatós kabriót.

Ezúton is gratulálunk és sok boldog kilométert kívánunk számára az Audival!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!