Múlt héten tartotta a Ratgarage a szokásos, Jótékonysági Mulatságok névre keresztelt gyűjtését, amire ismét rengeteg adomány érkezett. Ha lemaradtál volna, de segíteni szeretnél, akkor itt a következő lehetőség, hogy jótékonykodj kicsit, illetve ha másképp szeretnél segíteni, arra is van lehetőség! 
 
"Karácsony közeledtével elég sokan szerveznek jótékonysági gyűjtéseket, amire gazdagon érkeznek adományok és különböző szervezeteket támogatnak ezzel, hogy a nehéz időkben, a rászorulóknak kicsit könnyebb legyen. Autós vonatkozásban is több hazai csapat szokott ilyeneket szervezni. A Tündérfátyol Alapítvány már korábban is csinált hasonlót a Backyard Garage csapatával közösen, most viszont még többen csatlakoztak a megmozduláshoz és az autósokat egy kicsit másképp szeretnék a dologba bevenni. Összegyűlni, bandázni, adakozni jó dolog, de mindig az adományok célba juttatása szokott a probléma lenni, illetve maguk az adományok sem mindig azok, amikre igazán szükség lenne. A Tündérfátyol Alapítvány, Osváth Zsolt (Zshowtime) és még néhányan viszont most egy olyan dolgot hoztak tető alá, amivel rengeteg, valóban rászoruló családnak tudnak segíteni.

Az alapítvány munkatársai felkutatják ezeket a családokat, majd közösen, minden kapcsolatot felhasználva, támogatók segítségével, tartós élelmiszereket vásárolnak. Mind tudjuk, hogy a hatósági élelmiszerárak sem számítanak olcsónak és az elszabadult energiaárak miatt még ez sem tartozik a mindenki számára elérhető termékek közé. Azonban a probléma még mindig a logisztika és itt jönnek képbe az autós arcok!

Rengetegszer bebizonyosodott már, legyen szó családokról, állatokról, az autósok sokszor álltak ilyen dolgok mögé és segítettek, most pedig itt a lehetőség, hogy egy kellemes autózással egybekötve, eljuttassuk az adományokat oda, ahol szükség van rá.

A [email protected] emailcímen tudtok jelentkezni önkéntesnek! Amint felvették veletek a kapcsolatot, a szervezők egyeztetik a részleteket és karácsony előtt elkezdődik az adományok kiszállítása. Az átadásról fényképek és videók készülnek majd a helyszínen, ami azért is fontos, hogy mindenki lássa, az adományok célba értek.

Fontos!
Csak olyan jelentkezzen, aki tényleg tud és akar is segíteni! Ez most nem az instacelebkedésről szól! Ha valakit elvállalja a feladatot, mindenképp meg kell jelennie a megbeszélt időben, mivel minden pontosan eltervezett menetrend szerint fog történni!

Van lehetőség anyagi támogatásra is, amit az alapítvány számlaszámára lehet elutalni:
11710088-20004219  ide közleménybe csak annyit írjatok: BG Karácsony 22
Illetve akinek egyéb felajánlása van, az a már fent említett emailcímen ([email protected]) jelezhet az alapítvány munkatársainak.

Jelentkezzetek és mutassuk meg, hogy a hazai autós közösség nem egyenlő azokkal, akik üres parkolókban driftelnek, füstölik a gumit vagy éppen szemétdombot maguk után hagyva, „találkozót” szerveznek, hanem igenis segítenek szezonon kívül is!"