Már nem kell sokat várni és az autós oldalak a Tokyo Auto Salon-on kiállított autókról fognak szólni. Az nem titok, hogy a Liberty Walk idén is készül meglepetésekkel. Kato San és csapata már beharangozott egy Lamborghini Countach építést, ami szerintem ismét nagyot fog szólni. A puristák persze ugyanúgy ki fognak akadni, mint az F40 esetében, de ez egy ilyen műfaj. 
Azonban nem csak a Lambo lesz kiállítva, hanem egy másik olasz masina is, ami elég érdekesen fog kinézni a széles, lapos, hosszú sportautó mellett.

Egy Fiat Abarth 595 is részesül LB kezelésben, aminek köszönhetően az aranyos kisautóból szétszteroidozott betonpattanás vált. Az első képek még digitális változatok voltak, de már kint vannak a végleges állapotot megelőző, majdnem kész fotók is, amin azért jól látszik, hogy milyen elemek kerültek felszerelésre. A hírek szerint hat részből áll a komplett készlet. Első lökhárító, motorháztető, Első-hátsó szélesítések, amiknél a hátsó rész sokkal nagyobbra sikerült, egy hátsó szárny és végül a diffúzor. A kerékjáratokban AME Wheels felniket találunk, Toyo gumikkal, és majd biztosan felkerül még a matricázás is idővel.

A szett ára 15.070 és 17.050 dollár környékén mozog majd, ami attól függ, hogy milyen anyagból kérik a megrendelők az elemeket. A drágábbik karbon lesz, ezt talán mondanom sem kell. Egyébként külön-külön is meg lehet rendelni a cuccokat, de nem hinném, hogy érdemes lenne, mivel egyben az egész teszi látványossá a kis Fiatot.

Január 12-14 között lesz kiállítva a többi LBWK gép között, és ott már biztosan lesznek infók a futóműről és a motortuningról is, hiszen az Abarthban van lehetőség még!