AZ AM-RŐL

Cégünk 1983 óta gyárt aerosolokat, folyadékokat, pasztákat az autóápolás / ipar / háztartás / irodatechnika / kozmetika felhasználási területeken. 1997 óta ISO minőségbiztosítási rendszert működtetünk.Néhány termékünk a kezdeti időkből.

Célunk az am márka folyamatos építése, fejlesztése a jövőben is a professzionális felhasználók (szakemberek, szervizek) igényeinek megfelelően. A kereskedelmi forgalom számára termékeinket modern, egységes dizájnokkal, és az értékesítést segítő marketinganyagokkal kínáljuk.


MIT AJÁNLUNK?

Az am termékek hazai előállítású, magyar termékek. Kérjük azonban, hogy ne emiatt vásárolja őket, hanem kiváló minőségük, kedvező árszínvonaluk és egyedi, innovatív jellemzőik miatt. Termékeink kiváló minőségét az ellenőrzött, kiváló alapanyagok és a több, mint 20 éves gyártási tapasztalat garantálja. Számunkra a minőség elsődleges szempont, amire természetesen garanciát vállalunk. A kiváló minőség fenntartása a márkaépítés miatt is különösen fontos Számunkra. Az ISO minőségbiztosítási rendszer működtetése szintén ezt a célt szolgálja a teljes gyártási folyamat dokumentálásával, rendszerezésével.

Hogyan tudunk a kiváló minőség mellé kedvező árszínvonalat biztosítani? Cégünk kis méretű, átlátható, családi tulajdonú vállalkozás, ami biztosítja a költségek minimalizálását minden területen. Mitől egyediek, innovatívak termékeink? A folyamatos fejlesztés miatt, melyben szakemberek, szervizek segítenek Bennünket tanácsaikkal, javaslataikkal, amiket Cégünk kis mérete miatt rugalmasan, szinte azonnal alkalmazni tudunk a gyártás folyamán.


AZ AM TERMÉKEKRŐL
Termékeinket a következő kiszerelésekben gyártjuk:


AEROSOLOK

  1. 100 ml MINI: ezt a helytakarékos kiszerelési formát háztartások, autósok, barkácsolók részére fejlesztettük ki.
  2. 300 ml STANDARD: a hagyományos, közkedvelt aerosol méret, melyet több, mint 20 éve gyártunk Partnereink részére.
  3. 500 ml BIGMAN: ezt a modern, gazdaságos kiszerelést elsősorban professzionális felhasználók, szakemberek, szervizek részére alakítottuk ki; az 500 ml aerosolokat -ahol szükséges - szórócsöves szórófejjel gyártjuk.

PUMPÁS FLAKONOK

  1. 500 ML KAROS-SZÓRÓFEJES termékeinket XTR Power márkanév alatt találják meg.
  2. 1000 ML PUMPÁS ÉS UTÁNTÖLTŐ termékeinket Car Wash Professional márkanév alatt találják meg a Katalógusban.

KANNÁK

  1. Aerosolos termékeink alapanyagait5 ÉS 20 LITERES MŰANYAG KANNÁS kiszerelésben is gyártjuk a professzionális felhasználók (autómosók, fuvarozók, taxis cégek, közlekedési vállalatok, stb) részére!

TARTÁLYOK

  1. 1000 literes MŰANYAG TARTÁLYOKAT használunk, melyek újratöltését is vállaljuk.

KÍNÁLÓ TÁLCÁK

  1. TERMÉKBEMUTATÓ DISPLAYEINKET Kiskereskedők részére ajánljuk elsősorban!

BÉRTÖLTÉS, SAJÁT MÁRKÁS GYÁRTÁS

Bérmunkák, saját márkás termékek gyártásában több, mint 20 évestapasztalattal rendelkezünk, Partnereinkkel hosszú távú, szoros kapcsolatot alakítottunk ki.

  • Saját márka: bármely termékünket el tudjuk készíteni az Ön saját márkájával, logójával is, mennyiségi limit nélkül.
  • Bérmunka: szinte bármilyen, a saját termékskálánkban nem szereplő aerosolos vagy egyéb vegyi terméket le tudunk gyártani az Ön igényei szerint, az Ön által kialakított dizájnnal és összetétellel (hajlakkok, hajhabok, borotvahabok, légfrissítők, festék aerosolok, gázpatronok, ipari gázok aerosolos töltése, stb.)

Partnereinket segítjük az alapanyagok kiválasztásában és beszerzésében, az összetétel kialakításában, minták gyártásában, dizájn kialakításában. Teljesen egyedi összetételű és megjelenésű termékskálát tudunk kialakítani az Ön igényei szerint, mennyiségi limit nélkül, egy, azaz 1 darab terméktől kezdődően

Bővebb információért forduljon Hozzánk bizalommal!
Várjuk jelentkezését!