Info lorem ipsum szöveg

12. V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó Levelek

12. V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó Levelek

Amerikai autóstalálkozó a Kelet Magyarországi V8 Fanatics szervezésében.
Helyszín: Tó-Centrum Levelek.
A 3+1 napos rendezvény Amerikai autóval érkezőknek ingyenes. (5fő/autó-ig)
07.09. Csütörtök: 0.nap csak Amerikai autósoknak.
07.10. Péntek: Nyilvános nap.
07.11. Szombat: Nyilvános nap programokkal.
07.12. Vasárnap délelőtt sátorbontás.
További részletek hamarosan.
Kereskedői, Kiállítói és Szponzori jelentkezés: [email protected]
Honlapunk: http://v8fanatics.hu
Youtube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCwKvbnmg_7_AFCmoXwE0QWw
Instagram: v8_fanatics
 

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
V8Fanatics
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
4555 Levelek Strand utca 1.,
Dátum
2020.07.10 - 2020.07.11
Kezdés
09:00
Befejezés
17:00
Kontakt
Barnák László
Web
v8fanatics.hu
Programok
Autókiállítás, Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Belépő
2000 (felnőtt)
Kedvezmény
Amerikai autóval érkezőknek (5 fő/autóig) ingyenes. Gyermekeknek 14 éves korig szülői kísérettel ingyenes. Earlybird jegyek akár 50% kedvezménnyel az esemény honlapján.
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!