Info lorem ipsum szöveg

AMTS 2020 · Autofeszt Team Pavilon

AMTS 2020 · Autofeszt Team Pavilon

Az AUTOFESZT Team SAJÁT PAVILONNAL vár mindenkit az AMTS-en, közvetlenül az A pavilon mellett!

Az AMTS egyik legrégebbi kiállítójaként a legnagyobb standon közel 1000 négyzetméteren, közel 50 különleges, válogatott autót mutatunk be, melyből több is a shown látható majd először!
Mint minden éven, idén is Kiss István látvány AIRBRUSH festés technikáját lehet majd figyelemmel követni három napon át standunkon!
A pavilonunk egyik bejáratánál lesz a Patricar hangnyomásverseny is, ami miatt vasárnap lesz érdemes ellátogatni hozzánk!

Az idei évtől jótékonykodni is szeretnénk, ezért megkérünk mindenkit aki felénk jár, hozzon valamilyen csokit, tegye be a gyűjtődobozba, és mi eljuttatjuk a rászoruló gyerekeknek!

Látogassatok meg minket, minden nap DJ-vel, és folyamatos bulival, komoly hang és fénytechnikával, továbbá egy hatalmas LED fallal várunk mindenkit szeretettel!

A pavilonunkban érdemes körülnézni, ugyanis itt kapott helyet még a Fritzenfest, a Suncity Tuning, a Low Comfort, a Mike Garage, az olasz fanatikus HF Integrale Hungary, és végül de nem utolsó sorban az Audis Hölgyeket tömörítő Hungarian Women and Audi Klub!

Várunk továbbá mindenkit nyári nagy rendezvényeinken, melyek a szabadtéri találkozók legjobbjai közé tartoznak az országban:

RealXtreme AUTOFESZT SHOW · Muhi tó · JÚLIUS 24.25.26.
https://www.facebook.com/events/260668018265414/

VIII. ABAÚJSZÁNTÓI AUTOFESZT SHOW · AUGUSZTUS 28.29.30.
https://www.facebook.com/events/550624022470133/

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
AUTOFESZT Team
Kezelő(k)
carStyling , dano
Helyszín
1101 Budapest Albertirsai út 10.,
Dátum
2020.09.25 - 2020.09.27
Kezdés
09:00
Befejezés
18:00
Kontakt
Albrecht Dániel
Mobil
+36-20-358-7636
E-mail
[email protected]
Facebook
www.facebook.com
Programok
Tuning Show, Fesztivál, Autókiállítás, Klubtalálkozó
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt kattints ide, és megtudod milyen formátum sms-t kell bepötyögnöd.

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!