RS EVENT - the Cream

RS EVENT - the Cream

" RS EVENT - the Cream "
nyílt nap az RS Tuning-nál!

A 2021-es spontán megszervezett "RED VIP Party" hihetetlenül pozitív visszajelzése miatt úgy döntöttünk, hogy idén is folytatjuk a sikersztorit.
Szeptember 24-én (szombaton) 11 órás kezdettel szeretnénk meghívni Benneteket főhadiszállásunkra, hogy újra együtt élvezhessük ezt a napot.
A tavalyi bulitól eltérően idén NINCS DRESS CODE, azaz NEMCSAK PIROS autókat várunk :) Mindegy az autód típusa: klasszikus, oldtimer vagy modern, sportautó vagy családi egyterű, csak brutális legyen!
A rendezvényen kiállított autók létszáma a rendelkezésünkre álló terület mérete miatt korlátozott, így legfeljebb 60-70 autó számára van lehetőségünk helyet biztosítani.
Eseményünk regisztrációhoz kötött, ezért ha Te is szeretnél kiállítóként megjelenni nálunk és autóddal emelnéd a buli színvonalát, jelentkezz az [email protected] email címünkre és küldj 3-4 fotót az autódról. A beválogatásban a tuning életből jól ismert osztrák, német, és amerikai barátaink lesznek segítségünkre.
Amennyiben látogatóként vagy érdeklődőként érkeznél, abban az esetben is regisztrálnod kell majd a későbbiekben.
Várunk mindenkit szeretettel! :)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
RS Tuning
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Budapest, Orgoványi utca 4.,
Dátum
2022.09.13 - 2022.09.14
Web
www.facebook.com
Programok
Autókiállítás, Autós találkozó
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!