Info lorem ipsum szöveg

Umszki Diáknap és tuning találkozó

Umszki Diáknap és tuning találkozó

Jótékonysági esemény, ahol bemutathatod tuning vagy épített versenyautódat! Sátrak felállítására illetve molinók elhelyezésére is van lehetőség!

- Reggel 9:15kor kezdődik meg a bevonulás az iskola belső udvarára. Ekkor be lehet jönni akár trélerrel, de előtte csinálunk egy sorrendi tervezetet mert maximumm 2-3 szerelvény fér el az iskola területén belül.
- A diákoknak a programok reggel 10órakor indulnak el ekkorra az udvart már be kell rendezni.
- Diákelőadások után minden pilótát/sofőrt megkérünk hogy számoljon be az autójáról (kihangosítással)
- Az autók a kültéri programok miatt maximumm 12:00ig esetleg 13:00ig maradhatnak

Szórakozási lehetőségek:
- 1. osztályú büfé
- táncbemutató

Az udvar kapacitása max 12-15 autó.
A trélerek elhelyezésére a Corvin utcában van lehetőség!

Remélem sikerül minél több örömet okozni az iskola diákjainak a sok szép autóval.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Sacko98 photography
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
UMSZKI 1041 Budapest Görgey Artúr út 26.,
Dátum
2017.04.25
Kezdés
09:15
Befejezés
12:00
Programok
Autós találkozó
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2447

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!