Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Autó-Motor-Tuning Show néven Debrecenben egyedülálló kezdeményezésre került sor, mely a térség két nagy rendezvényeként ismert Autó-Motor Show-t, valamint a Devil Tuning találkozó immáron hetedik felvonását egy kalap alá hozta össze, a Főnix csarnok területére. A háromnapos fiesztán természetesen teljes erőbevetéssel vettünk rész mi is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A csarnok belső területét, melyen a nyitás előtti éjjel még a K1 folyt, zsúfolásig töltötték a szalon-, verseny- és tuning autókkal-motorokkal. A felhozatal a legkülönfélébb vasakból állt össze, több szalon is igyekezett a legsportosabb modelljeit felvonultatni a rendezvényen. Az amerikai vasaktól a Nissan GT-R-ig minden megtalálható volt bent, ugyanígy épített veteránok, hotrodok, dragsterek, valamint jó néhány a hazai szcéna legszebb tuning autói közül. Cégek tekintetében meglepően sokan képviseltették magukat a fedett és a szabadtéri területeken is – utóbbi a három nap során konstans 30 fok feletti hőmérséklettel egy kicsit gyilkos volt, a látogatókat ez azonban láthatóan cseppet sem zavarta.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A három nap során folyamatos programok gondoskodtak az audiovizuális élvezetekről, a szokásosnak mondható divatbemutató, harcművész bemutató, vagy beatbox előadás mellett az egyes cégek standjai sem maradtak ki a jóból. A belső területeken a VTN technológia élő bemutatója folyt, mely során különböző elemek, telefon hátlapok, sőt még egy alkar is az új technológiás festés áldozatául esett. Kint nanotechnológiás kezelés folyt naphosszat, mely több megjelent autó fényezését tette autósampon- és bogár-negatívvá az elkövetkezendő egy évre. Standunkon, ezúttal is a Carstyling színpadon folyt az elmaradhatatlan erotikus autómosás, melyhez ismét a CKM két modelljét hívtuk segítségül. A rendezvény – egyébként szebbnél-szebb – hostessei mind a férfimagazin ruháit viselték, kis nosztalgiával gondolhattunk vissza a budapesti Tuning Show-k feelingjére.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A kültér minden nap más látványosságnak adott otthont. Míg az első két nap drift, valamint Imi Team bemutatók folytak az előre épített pályán, addig szombaton komplett rally-sprint versenyre került sor, nem kis érdeklődés mellett. A pénteki napra hirdették meg a hetedik Devil Tuning találkozót is, melyhez kötelező jelleggel tartozik hozzá az autó szépségverseny és a hangnyomás verseny is, melyet a mi, illetve a kissé késve érkező Fusion Team csapata prezentáltunk a megjelent autósok számára.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A találkozóra érkezett autók között nagy örömünkre számos újonnan épült, eddig általunk sosem látott vasat fedezhettünk fel, a szépségversenyre is rekord számmal jelentkeztek az autósok. Hangulatban kissé furcsa volt ez e helyszín a Nagyerdei Stadion után, de összességében igen színes felhozatalt sikerült összegyűjteni erre a három napra. Az érdeklődés pedig – köszönhetően a minden eddiginél nagyobb reklámkampánynak is – nem maradt el, őszintén szólva öröm volt végre látni egy rendezvényt idén, ahol tényleg tömeg volt. Mi személy szerint nagyon jól éreztük magunkat az idei show-n, amivel azt hiszem nem voltunk egyedül – részletek a galériában, és persze majd a szilveszteriben is ;)