Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Ilyen volt az első torinói AMTS!

Az idén 18. életévét betöltött Autó, Motor és Tuning Show a kezdetek óta ismert a külföldi tunerek körében. A rendezvény 2024-ben pedig első alkalommal lépett ki a nemzetközi színtérre is!

Tuning & Retro Fest - másodszor!

Durva hétvégén vagyunk túl. Az idei TRF elég jól sikerült, és a tavalyi után, úgy érezzük, sikerült szintet lépni? Miben nyilvánul ez meg?

Tuning World Bodensee 2023 - beszámoló

Tuning World Bodensee. Európa legnagyobb, tisztán tuning autós kiállítása és show-ja 2003 óta kerül megrendezésre az ikonikus Messe Fredrichshafen területén, a koncepció - a klubéletre építve, egy nagy rendezvény alá behozni a háttéripari kiállítókat - pedig igen hamar sikeresnek bizonyult.

TWB 2023 - Style Mile

Európa legnagyobb tuning show-ja, a Tuning World Bodensee hosszú évek óta tartozik a kötelező programjaink közé. A kiállítás egyik legújabb tematikája, a főként stance vonalat bemutató "Style Mile" a 2019-es, egycsarnokos debütálás óta többszörösére nőtt. Nem is véletlenül!

ETS 2023: ismerd meg Európa idei 12 legkomolyabb tuning autóját!

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, melyet 2012 óra  rendeznek meg a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként. A mezőny az adott szezon során, több ország legnagyobb rendezvényeiről gondosan összeválogatott showautókból áll össze, melyek egy speciálisan kialakított arénában "csapnak össze" egy egyenes kieséses szépségverseny keretei között. Ami biztos, hogy már maga a versenyre bekerülni is hatalmas megtiszteltetés egy autóépítőnek, hiszen jelenleg nincs ennél nívósabb show and shine megmérettetés Európában.

A legnagyobb: SEMA Show 2022, Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center fő helyszíne. Lergáott klisé, de ha AMTS mértékben gondolkozunk, akkor ez a las vegasi "A" pavilon. A legérdekesebb látnivalók és tematikák minden évben ide kerülnek, habár ez a kijelentés egyre inkább kezd megdőlni.

Prague Car Festival 2022

Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a tavaly óta immáron október végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. A rendezvényen minden idők talán legnagyobb magyar vonatkozású standjával vettünk részt, természetesen az AMTS színeiben!

Show a Show-ban: a Toyo Tires @ SEMA 2022

A nyitás után hamar világossá vált, hogy az idei SEMA Show-ba minden kiállító apait-anyait beleadott, nyoma sincs a tavalyi "spórolós" megjelenéseknek. A Toyo Tires 2021-ben is üdítő kivétel volt e téren, amit viszont idén összehoztak, arra már egész egyszerűen nincsenek szavak!

Autók és... kopterek! Avagy Cars & Coffee, kicsit másképp

Október harmadik vasárnapján, immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a kaliforniai Huntington Beachen a Cars and Copters autós/helikopteres találkozó, mely ezúttal a szokásostól kicsit visszafogottabb felhozatallal, de még így is brutális hypercar özönnel fogadta a látogatókat.

Ilyen volt az I. Tuning & Retro Fest!

Múlt hétvégén lezajlott a Carstyling.hu - AMTS - Backyard Garage szervezőgárdájának első közös rendezvénye, melyet az Oldtimer Show csapatával közreműködve, a veteránautós rendezvényeknek rendszeresen otthont adó Vasúttörténeti Parkban bonyolítottunk le. 

Hatalmasat szólt: ilyen volt a 16. AMTS!

Idén újra tavaszi időpontban, május utolsó hétvégéjén nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény minden eddiginél színesebb felhozatallal és remek új programokkal tért vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra.

Az abszolút top tunerek: a SEMA Show 2021 döntősei!

Megannyi járművet, csarnokot és érdekességet bemutattunk már az idei SEMA Show forgatagából, itt az ideje, hogy rátérjünk az igazi csemegékre is. Ők pedig nem más, mint a show világhírű szépségversenye, a Battle of the Builders finalistái, a 2021-es felhozatal legkomolyabb építései!

Tesla blokkot mindenbe is - a SEMA Show elektromos építései

A villanyautós jövő a SEMA Show-n immáron kőkeményen a jelen. Míg két éve csak elvétve találtunk elektromos építéseket, most iszonyat mennyiség van a legkülönfélébb tuningolt elektromos autókból, vagy olyan épített vasakból - akár veteránokból - amiben az álmunkban nem gondolnánk, hogy elektromotor hajtja. Pedig...

A valaha volt legnagyobb buli: ilyen volt a SEMA Ignited 2021!

Bizonyára nem csak nekünk számít az év legjobban várt háttéripari eseményének a menetrendszerűen november legelejére datált SEMA Show, azon belül is különösképp az egyik legizgalmasabb program, a rendezvényt záró hatalmas találkozó, az Ignited. Nos, idén ez jobb volt, mint valaha!

35 világpremier egyszerre: a Toyo Tires a SEMA Show-n

Habár viszonylag sok cég mondta vissza a részvételét a SEMA Show-n, vagy csak "spórolósban" rakta össze a standját az idei eseményre, azért voltak igen üdítő kivételek. A Toyo Tires például biztosan nem tartozott a visszafogott kiállítók közé, olyan pazar felhozatalt hozott össze, amit még békeidőben sem láttunk tőle!

SEMA Show 2021: A csarnok, ami idén Chip Foose-é lett

SEMA Show legkisebb, északi csarnoka egészen az idei felvonásig az autóápolás, műhelytechnika és a szerviz témakörét ölelte fel leginkább, de a Central Hall-ból kiszorulva megtalálhatók voltak tuningcégek és kisebb-nagyobb műhelyek standjai is ebben a pavilonban.

Körkép: SEMA Show 2021, Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center fő helyszíne, ha AMTS mértékben gondolkozunk, akkor ez a las vegasi "A" pavilon. A legérdekesebb látnivalók és tematikák minden évben ide kerülnek, habár a frissen felépült, ennél másfélszer nagyobb West Hall már idén is elég erős vetélytársa lett az öreg csarnoknak.

SEMA Show 2021 - South Hall

A South Hall az a hely volt - és most már tényleg csak volt - a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb volt. Már a legutóbbi felvonáson sem azt a szintet hozta, amit a régi szép időkben megszokhattunk, idén azonban már tényleg csak árnyéka volt önmagának.

SEMA Show 2021 - West Hall

Két év szünet után hihetetlenül nagyot nőtt a világ legnagyobb tuning seregszemléjeként ismert SEMA Show. Mindehhez hozzájárult az is, hogy a rendezvénynek otthont adó Las Vegas Convention Center is rengeteget fejlődött.

Prague Car Festival 2021 - beszámoló

Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a minden évben hagyományszerűen a nyár végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. Ahogyan ebben az évben szinte minden rendezvénnyel kapcsolatban elmondható, ez a show-t sem a jól megszokott, augusztus végi hétvégére tették, hanem két hónappal később, már jócskán a tél elejével kacérkodva került megrendezésre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 693 találat 35 oldalon