Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A világ legcsúnyább Porsche Cayenne-je óta már lassan nem érnek minket meglepetésképpen a Nagy Medve területéről beköszönő tuningcsodák. Legújabb versenyzőnk egy Mercedes W124-est birtokol, amit minden jó szándék ellenére, ennél jobban talán el sem tudott volna csúfítani.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A nagyhírű „Le az igénytelen tuninggal” fórumban már pár napja feltűnt fenevadat egy mindeddig ismeretlen, Arturos nevű formáció jegyzi, mely annyira ismeretlen még a Google számára is, hogy könnyen lehet, hogy csak simán a tulajdonos keresztnevét jelöli. Hozzá kell tenni, ebben az esetben azért elég agy egóra vall egy saját A-betűs logót is tenni a háromágú célkeresztek helyére.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A vicc az egészben, hogy maga a kasztnismunka – legalábbis reménykedjünk, hogy nem pár hatalmas, üvegszálas műanyag add-onról van szó - nem lehetett egyszerű mutatvány, az autó ugyanis egy az egyben a CLK 63 AMG-re hajaz, mind vonalak, mind a lámpák tekintetében. Mégsem jó, főleg, hogy láthatólag egy ilyen konverzió önmagában még túl snassz lett volna: tuningőrült hősünk valószínűleg a közízlést időnként igencsak megosztó ASMA alkotásaira esküszik, legalábbis a PhantASMA65-re igen komolyan emlékeztető óriásbeömlős front erre enged következtetni. Mindezt a szélső nyílások helyén megtoldva még oldalanként két ködlámpával, az összhatás már garantáltan broáf.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Azonban aki még bírja szusszal, továbbmehet a csak elől szélesített sárvédő ívek kopoltyúszerű, és természetesen gondosan becsirkerácsozott kiömlőihez, a csúnyának nem csúnya, de a típuson bután kicsinek tűnő polír felnikhez, hogy végül utolsó döfésként megtalálja a duplán tripla króm kipufogó-végződést a hátsó fertályon. A komoly kéményzet azonban végül is indokolt lehet, hiszen az 5.5 literes aggregátot jelölő felirat bizonyára (haha) nem csak dísznek virít a csomagfedélen. Bár hozzá kell tenni, az E-osztályt nem igazán gyártották ilyen motorral, na de ki tudja mire képesek odakint...