Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
A Nissan házi tuningcége a melbourne-i Nemzetközi Motorshow keretein belül leplezte le a NISMO 350Z sport kupét, amelyet külsőleg stílusos illetve sportos elemekkel egészítették ki. 2002-es debütálása óta, a 350Z korszerű és időtálló sport autó, melynek hírnevét csak tovább öregbít a NISMO verziója. NISMO - amelyek szintén 350Z konverzió - S-tune autóin fellelhető kiegészítők megtalálhatók a most leleplezett Z modellen is.

A kifogástalan külső érdekében egy komplett új aerodinamikai csomag került felszerelésre, valamint egy 19”-os, 5 küllős könnyűfém felni szett is, amelyekre extra széles, kiváló úttartású Bridgestone Potenza S-03-as abroncsokat húztak. A teljes kaszni pedig egyedi, NISMO festésben pompázik.

A NISMO az aerodinamikai csomag alkotóelemeit a Polyphony Digital csapatával karöltve alkotta meg, aki egyébként nem más, mint a népszerű Gran Turismo fejlesztője. Az aerodinamikai csomag elsődleges feladata az első és hátsó tengelyekre jutó leszorító erő növelése, ezzel biztosítva az autónak nagyobb tapadást és így növelve annak kanyarstabilitását valamint kanyarsebességét.
A széria modell első lökhárítóját egy mélyebbre húzott új lökösre cserélték. A hátsó traktus sem maradt érintetlen: egy-egy légterelő idomot szereltek a magasabbra húzott, falazott hátsó lökhárítóra, amely alól a NISMO Weldina sportkipufogórendszer krómozott 10,67 cm átmérőjű ovál végei kandikálnak elő. Az Aero csomag része még a félig karbonból készült állítható hátsó szárny, valamint a szolid, ám mégis mutatós küszöbspoiler.

Az autó alá a NISMO S-tune sportfutóművét szerelték, mely új stabilizátorokat és gátlókat, valamint rövidebb rugókat tartalmaz.

Az utastérben folytatódik a NISMO feeling, mindenhol NISMO felirattal találkozhatunk, hol gravírozva, hol pedig kézzel varrott formában. A régi üléseket a NISMO sportüléseire cserélték, melyek jobb oldaltartást biztosítanak az autó utasai számára.

A NISMO szett világszerte minden Nissan márkakereskedésben megrendelhető.