A német H&R világszerte ismert kiváló sport futóműveiről és a tökéletes aerodinamikájú optikai kiegészítőiről, mindemellett számos versenysorozat szponzoraként is jelen vannak. A H&R igen komoly küldetésbe vágott bele a (német) RS Tuningal karöltve.

Történetesen a Mission 400 Plus projekt megépítésébe. A koncepció alapjául egy 911-es Turbós Porsche szolgált, a cél pedig a 400km/h-ás sebességhatár átlépése volt. Sajnos a projekt debütálását beárnyékolta, hogy az első 6 órás Nurburgring-i versenyükön az autó balesetet szenvedett.

A kudarc után a H&R új partner után nézet. Szerencsés véletlennek is nevezhetjük, hogy a Porsche guru 9ff szintén egy ilyen Porschén dolgozott. A H&R a 9ff-ben látva a siker kulcsát, fő szponzorként szállt be a projektbe. A 9ff már korábban is számos brutális teljesítményű Porscheval kápráztatott el mindenkit. Jelen esetben pedig a több, mint 910 lóerős GT9-cel a Bugatti Veyron végsebességének megdöntését tűzték ki célul. A rekord kísérletet időpontja még kérdéses, de a sikerre igen nagy esély van.

A H&R partner váltása ellenére mind a két GT9-es projekt elkészült. Most már csak a Veyron trónfosztására kell várni :)