Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A kifejezetten show autók és hotrodok készítésére szakosodott dél-kaliforniai Performance West egy igen ütős koncepcióval rukkolt elő, mely a hangzatos W.P. Chrysler Executive 300C Rodeo Drive Plus 6 nevet viseli.

Az autó neve amellett, hogy igen hosszú, mindent elárul. Egy gyárilag is elegáns, azonban annál 6 inchel (15 cm) hosszabb 300C-ről van szó, amely Amerika egyik legismertebb városa, Beverly Hills legexkluzívabb útjáról, a Rodeo Drive-ról kapta a nevét. A Performance West autója méltó is ehhez az exkluzív névhez: a megnyújtott kasznihoz tökéletesen passzolnak a szolíd, de impozáns króm kiegészítők, a színezett üvegek, valamint a brutális, 22”-os Sporza krómfelnik, melyeken a Pirelli 265/30ZR22 abroncsok feszülnek. A felnik mögött az SSBC megerősített fékei rejtőznek, a kasznit pedig a KW állítható magasságú és keménységű futóműve segítségével húzták 40mm-el közelebb a talajhoz. Az autó továbbá új, megerősített stabilizátorokat is kapott.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Teljesítmény terén is igazi amerikai autóról van szó. Nagy motor, viszonylag mérsékeltebb teljesítmény. A nem éppen pehelykönnyű autó mozgatásáról egy 5.7 literes V8-as 340 lóerős Hemi motor gondoskodik, melyet sport légszűrővel, valamint a Corsa Performance igen kellemes hangzású sport kipufogó rendszerével javítottak fel. További érdekesség a Flex Fuel Smart System, melynek köszönhetően a 300C tökéletesen elfut a környezetkímélő, E85-ös bioetanol üzemanyaggal is!

Az autó külseje mellett az utastér is minden igényt kielégít. Beépített számítógép hátul, állandó wireless internet kapcsolat, navigáció, multimédiás rendszer, komoly HIFI installáció és kényelmes, egyedi bőrborítású ülések valamint szőnyegek teszik kellemesebbé az utazást.

33 minőségi tuninggal eltöltött évvel a háta mögött a Performance West tudja mitől döglik a légy: a DUB stílusjegyeit magán viselő 300C mellett borítékolhatjuk, hogy senki nem fog szó nélkül elmenni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!