Amerikai izomautók, és minden, amit művelni mernek velük.

Három feltöltő, 1.000 lóerő - 51 évesen!

A SEMA Show ritka parádés idei felhozatalában meglehetősen nehéz olyan építést találni, amit külön kiemelne az ember, pláne, ha Ford Mustangokról van szó. A bőség zavarából a Vicious azonban már megjelenésében messze kiemelkedett.

Ford Fairlane beájulna!

Íme a klasszikus autók egyedi átalakítására szakosodott Ringbrothers minden eddiginél erősebb Ford Mustang tuningja!

Hennessey Shelby Mustang GT350

A teljesítményőrült Hennessey a Cadillac CTS-V csúcsra járatása után legutóbb a 2016-os Ford Mustang Shelby GT350-est vette kezelésbe. A 100 darabos limitált szériás pakett mindegyike egyedi sorozatszámot kap.

Chevrolet Camaro CR1 1969

Az izomautók tuningolásával foglalkozó oklahomai CR Supercars legutóbbi munkája egy átalakított 1969-es Chevrolet Camaro, amely a CR1 típusjelzést kapta. A klasszikus izomautók stílusjegyeit mai technológiával ötvöző bestia az idei SEMA Show Centerfold Clutches standján mutatkozott be.

Ringbrothers SPLITR Ford Mustang 1965

A Ringbrothers az idei SEMA Show-n mutatta be az 1965-ös Ford Mustang-on alapuló, SPLITR névre keresztelt építését. Az amerikai bestiáról remek fotók készültek a nevadai Red Rock kanyonban.

Hennessey Dodge Charger Hellcat HPE800

Legutóbb a 2016-os Cadillac CTS-V 1.000 lóerős Hennessey pakettjéről számoltunk be, most pedig itt a texasiak Dodge Charger Hellcat-hez készült teljesítménycsomagja.

Ikerturbót az új Mustangba!

Míg a Ford Performance a Shelby verziók kiadásán ügyködik, a tuningcégek sem tétlenkednek saját motortuning programjuk fejlesztésén a hatodik generációs Mustanghoz.

Szóviccek nélkül: Shelby Baja 700

Közel 1 évvel azután, hogy bemutattuk a GeigerCars "The Beast" névre keresztel Ford F-150 SVT Raptorját, a Ford házi tuningcége, a Shelby is beköszönt saját változatával, a Baja 700-al.

Jól sikerült erőkúra: 630 lóerő és 810 Nm

A 6.2 literes V8-as szívómotorral szerelt, 455 lóerővel és 624 Nm nyomatékkal bíró C7 Stingray a legerősebb belépőmodellnek számít a Corvette-ek között, vannak azonban, akiknek ez a teljesítmény is kevés.

Prior Design Chevrolet Corvette Stingray widebody

A Prior Design eddig főként a német prémium márkákat részesítette előnyben, mint az Audi, a Mercedes, vagy a BMW. Most azonban a General Motors üdvöskéje, a Chevrolet Corvette Stingray C7 került terítékre, a végeredmény pedig ezúttal is magáért beszél.

Egy mozdony erejével

A Pontiac márkájú autók gyártása 2010 végén fejezte be végleg evilági pályafutását. A legendás név és logó azonban még hosszú ideig nem merül feledésbe, erről pedig főként a 60-70-es évek ma is gyönyörű állapotban megtartott példányai tehetnek.

Rozsdavert Show Stopper

Legyen szó bármely tuning találkozóról, mindig van egy, vagyis inkább AZ autó, amelyre kivétel nélkül minden látogató felfigyel. Külföldi kifejezéssel élve, ezeket hívják Show Stopper építéseknek. Boris C10-ese közülük való.

Ha a Fisker gyártaná a Ford Mustangot

A kiszélesített Mustangok terén jelentős hírnévvel rendelkező Galpin Auto Sport a legújabb típust sem hagyhatta ki a repertoárból. A dolog érdekessége, hogy a design kialakításához ezúttal egy másik nagy név is kapcsolódik.

Részben 3D-ben nyomtatva

A SEMA Show egyik legszebb izomautóját a Classic Recreations legújabb divíziója, a CR Supercars hozta össze.

750 texasi lóerő

A teljesítményőrült Hennessey Performance a 2015-ös Ford Mustang után egy másik amerikai izompacsirtát, az ötödik generációját taposó Chevrolet Camaro-t vetette erőkúra alá, melynek köszönhetően 170 extra telivér került a motortérbe.

Hivatalos: Ken Block új játékszere, 845 lóerővel

Habár cirka egy hónappal ezelőtt már kiszivárgott, mivel ügyeskedik majd a hetedik részben a Gymkhana fenegyereke, részleteit megismerve még nagyobbat durranás Ken Block legújabb játékszere.

725 lóerő. Ready To Rock?

A tavaly ősszel bemutatkozó, hatodik generációs Ford Mustang hivatalosan 2015 elején kerül a szalonokba, addig azonban már számos háttéripari szereplő csomagjai közül is választhatnak hozzá a vásárlók.

Izomautó, a Viper V10-esével és mással

Veterán amerikai izomautó, modern köntösben: számos remek példányt láttunk már e recept szerint elkészülni, ezúttal pedig a Wheelsandmore is felismerte a bennük rejlő lehetőségeket.

Akár 1.200 lóerő a kompresszoros új Mustangból

A típushoz gyártott kompresszorrendszereiről világszerte ismert Vortech bemutatta, mivel készül a néhány héten belül startoló SEMA Show-ra. Az alapot az utóbbi idők egyik legkedveltebb új autója, a 2015-ös Ford Mustang szolgáltatja.

Germán Camaro, 3.2 másodperc alatt százon

A német GME elégedetlen volt a gyári Chevrolet Camaro SS erejével ezért a saját teljesítménycsomagjával plusz 187 lovat telepített az amcsi izomautó motorterébe.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Összesen 185 találat 10 oldalon