Személycsere az utolsó pillanatban, Franciaország bajnoka hazánkban, plusz 2 drift Skyline és a hazai legények a gáton: az idei drift demó felhozatala minden eddiginél komolyabbnak ígérkezik a Tuning Show 2008 keretei között!

Mint azt már tudjuk, Európa első számú női drfitere, Deborah Lopez új autóval, egy V8 Corvette motoros S14-és Silviával vág neki az idei szezonnak, első bemutatóját pedig a mi rendezvényünkön tartja. Ismerkedjünk meg a többiekkel is!

A 22 éves Andreas Distel a francia és a Benelux-államokbeli drift versenyek sztárja. A dolog érdekessége viszont, hogy Ő személy szerint svájci lakos, így hétvégente nem lehet kilométerhiánya, autóját ugyanis minden egyes alkalommal a három ország valamelyikébe húzza tréleren. E34 M5-ösével 12 ponttal a 2007-ben a francia bajnokság győztese lett, ebben az évben pedig ő is japán autóra váltott, mégpedig egy Nissan S14-esre!

Andreas jelenleg Ázsiában tartózkodik, ugyanis győzelme mellé jutalomként egy utzást is kapott, melynek úti céljaként a Taiwan-i bajnokságon is megmutathatja, hol tart a drift kultúra Európában! Hazatérte után pedig már szinte csak bepakol, és már indul is hozzánk, Magyarországra.

Jos "the Punisher" de Bruin egy 1997-és Skyline GT-S-sel rajzolja majd össze a betont, mely a HKS turbo kitjével több, mint 500 lóerőt teljesít! Jos a profik között versenyez a Benelux bajnokságban, a Prodrift licenszet pedig 2008-ban szerezte meg.

Jos viszont nem érkezik egyedül, magával hozza egész csapatát, mely a sajátja mellett még 2 további Skyline-ból áll össze. Az autók ugyanazt a színt és légterelő szettet hordozzák magukon, mint Jos verdája, így együtt igencsak mutatósak lesznek – arról nem is beszélve, hogy mindhárman tartanak majd bemutatót is!

Végül, de még véletlenül sem utolsósorban, a hazai versenyzők közül hárman is tartanak bemutatókat a drift show keretei között: Varga Tamás „Puci” Alpina 4.6 V8 BMW-jével, Tusai Zsolt „Zeusz” 3.5 literes E30 Zeusz BMW-vel, Dénes Miklós pedig 20 szelepes 180 lóerős Toyota AE86-osával rója majd a köröket. A hármas bármiféle ellenszolgáltatás nélkül, a hazai közönség szórakoztatása kedvéért vállalta a fellépést, megmutatván ezen a rendezvényen is Európának a hazai drifterek tudását.

Ezúton is nagy köszönet nekik, és szintúgy a Drifter.hu csapatának a szervezésért - a magyar élmezőny külföldi sikereit tekintve pedig minden okunk meg van büszkének lenni rájuk, a show vendégeként bejelentkezett számos nemzetközi médiát tekintve pedig nem is árt, ha erről minél többször hírt adunk a nagyvilágnak!

Ne feledd tehát: nemzetközi drift show négy ország versenyzőivel, drift taxizási lehetőség sok száz lóerős japán versenyautókban, március 22-24-én a Hungexpón, idei szezonnyitó rendezvényünkön!