Az éves Carstyling.com Tuning Show legfrissebb hírei, információi.

Átadtuk az UNIX-AMTS 2024 nyereményautóját!

Hazánk egyik prémum tuning találkozójának keretei között vehette át új tulajdonosa a 2024-es UNIX-AMTS nyereményautóját. A korábbi évekhez hasonlóan, ismét egy autó volt a fődíj az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show-n, melyet a márciusi rendezvény keretei között sorsoltunk ki a felnőtt, családi, vagy VIP belépőt vásárló látogatóink között.

Ismerd meg az AMTS Audi A5 kabrió nyertesét a BASICS. találkozón!

Márciusban teljesen megújult formában tért vissza a Hungexpóra hazánk legnagyobb autóshowja, az UNIX-AMTS 2024, melynek utolsó napján ismét egy autó került kisorsolásra a rendezvény látogatói között. A minden porcikájában egyedi Audi A5 már a rendezvényt megelőzően, a Westend Bevásárlóközpontban épíült át teljes nyilvánosság előtt, szerencsés új tulajdonosa pedig egy fiatalember, Horváth Tibor lett.

Találkozz az AMTS Audi A5 kabrió nyertesével az IDOLZ-on!

Márciusban teljesen megújult formában tért vissza a Hungexpóra hazánk legnagyobb autóshowja, az UNIX-AMTS 2024, melynek utolsó napján ismét egy autó került kisorsolásra a rendezvény látogatói között. A minden porcikájában egyedi Audi A5 már a rendezvényt megelőzően, a Westend Bevásárlóközpontban épült át teljes nyilvánosság előtt, szerencsés új tulajdonosa pedig egy fiatalember, Horváth Tibor lett.

Az Audi A5 nyereményautót is felextrázta az OSRAM!

A hagyományokhoz híven, idén is a Westend szívében épült át teljesen az UNIX-AMTS nyereményautója. A megfeszített munka eredményeképpen teljesen átalakult Audi A5 Cabrio számos minőségi alkatrészt kapott, ez alól pedig a fénytechnika és az autós kiegészítők témaköre sem volt kivétel.

Minden téren rekord: UNIX-AMTS 2024!

Március 24-én, vasárnap este zárta be kapuit hazánk legnagyobb autós-motoros showja, az UNIX-AMTS 2024. A rendezvény történetének eddigi legnagyobb, rekordméretű kiállításával, rengeteg programmal és újítással tért vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra.

Élő történelem: a Nagy Hármas először a nagyközönség előtt!

Azt bizonyára már mindenki tudja, hogy az UNIX-AMTS-en Classic Automobil Show az a tárlat, ami a veteránautók szerelemeseinek kedvez. Rengeteg ritkaság, különlegesség lesz látható kint ezen a téren is, azonban lesz egy olyan gép a rendezvényen, ami ugyan oldtimer kategória és valószínűleg a világon csak ez az egy létezik már csak belőle, de mégsem a "D" pavilonban lesz látható. Ez pedig a Nagy Hármas névre hallgató versenyautó, melyet a GlanzBrothers standján találtok majd meg, a G pavilonban!

Az UNIX-AMTS is csatlakozik a Down-szindróma világnapjának eseményeihez

A közelgő rendezvény szombati napján szervezőként is csatlakozunk a Down-szindróma világnapi eseményekhez, hiszen Down-szindrómával élő gyermekeket és apukájukat látja vendégül az UNIX-AMTS 2024.

UNIX-AMTS 2024 - felkészültél?!

Idén újra a megszokott, kora tavaszi időpontban, március 22-24. között nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai autós és motoros show, az UNIX-AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb, rekordméretű showjával, ultra erős felhozatallal és rengeteg új programmal tér vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra.

SEMA Show-ról az UNIX-AMTS-re: bemutatkozik az Alkoto Concepts!

Tavaly, a SEMA Show-n töltött napok alatt rengeteg új ismerettségre tettünk szert. Olyan interjúk, képek, videók és barátságok születtek, amelyekre igazán büszkék lehetünk. Beleláttunk a kiállított autók legapróbb részleteibe, megtudtuk, hogy mennyivel másabb „odaát” az élet, mennyi lehetőségük van tunereknek/építőknek, és az is kiderült, hogy tulajdonképpen nincsenek határok, és bármit megépíthet az ember, akár otthon is.

CFMOTO az UNIX-AMTS 2024-en!

A CFMOTO világelső a terepjáró járművek és a kapcsolódó felszerelések gyártásában. A több mint három évtizedes iparági tapasztalattal a CFMOTO a szabadidő- és haszonjárművek egyik vezető nemzetközi gyártójává nőtte ki magát. Változatos termékkínálatunkban megtalálhatók ATV-k, UTV-k, motorkerékpárok, robogók, amelyek kiváló minőségükről, innovációjukról és megbízható teljesítményükről ismertek.

Miss AMTS tábor a Sirius Hotelben!

Felejthetetlen három napon vannak túl a 2024-es Miss AMTS szépségverseny döntős lányai. Idén először került megrendezésre a Miss AMTS tábora, melynek helyszínéül a fantasztikus Sirius Hotel Keszthely szolgált.

Rekord méretben: LEGO MOC Masters az UNIX-AMTS-en!

2021 és 2023 után újra LEGO gyári és LEGO MOC egyedi építések kiállítása kerül megrendezésre a MOC Masters lelkes Csapata jóvoltából az ország legnagyobb autós rendezvényén, az UNIX-AMTS 2024-en!

A JP Performance először Magyarországon!

A Toyo Tires hazai importőre, az Abroncs Kereskedőház idén is komoly nemzetközi felhozatallal készül az AMTS látogatói számára! Tavaly a Hoonitron óriásit szólt, de most sem lehet majd oka panaszra senkinek, hiszen Európa egyik legismertebb autós arca, Jean Pierre Kraemer, azaz a JP Performance feje egyik autója is kint lesz az idei UNIX-AMTS-en!

A Budapest-Bamako magyar hősei az UNIX-AMTS-en!

Autós körökben bizonyára igen kevesen lehetnek, akik ne hallottak volna az idei Budapest-Bamako rali két magyar versenyzőjéről, Horváth Mátyásról, valamint Kovács Leventéről, akiket egy szerencsétlen technikai malőr kovácsolt össze végül csapattá - és akik az utóbbi évek egyik legjobb és legemberségesebb autós sztorijának főszereplői is egyben.

Custom Bike Contest az UNIX-AMTS 2024-en!

Ahogy Európa országait járjuk - főként észak és nyugat felé - azt látjuk, hogy virágzik az épített motorok világa, ami szorosan összekapcsolódik mind a custom kultúrával, mind pedig a motor kiállításokkal. Customok, hot rod-ok, gyári és épített, régi és új motorok együtt mutatkoznak egy-egy eseményen.

CARZONESHOP – Az autóápolás szakértője!

Magyarországon az autóápolás egyre nagyobb rajongó közönséget tudhat magáénak. Az utóbbi években számos márka termékei bizonyítottak már a hazai piacon, és ebben igen nagy szerepet játszott a carzoneshop.hu  autóápolási webáruház is.

European Tuning Showdown: játssz Te is a nagyok ligájában!

European Tuning Showdown (ETS): a fogalom, ami talán már egyetlen tuner számára sem ismeretlen. Kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenyére, melyet idén már tizedik alkalommal rendeznek a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként, most az UNIX-AMTS-en keresztül is bejuthatsz!

18 facsemetével ünnepli "nagykorúvá válását" és állatvédő elkötelezettségét az UNIX-AMTS szervezőcsapata

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autós-motoros és tuning rendezvénye, a budapesti Hungexpón március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett  UNIX-AMTS 2024.

Európa legdurvább tuning építése az UNIX-AMTS 2024-en!

Az AMTS szervezői minden évben igyekeznek olyan autókat kiállítani, ami a látogatókból csodálatot, elismerést vált ki. Ez nem egyszerű feladat, hiszen felgyorsult világunkban már egyre magasabb az ingerküszöb, és így néha még egy showcarral is nehéz felkelteni az érdeklődést.

Luxusautókhoz hasonló precizitással készítik fel a vevőknek álmaik Can-Am-jait

Közeleg a 2024-es, UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka (www.brp.com) idei csúcsmodelljei, a Maverick Max és a Maverick R brutális teljesítményű, egy sportmotor menettulajdonságait egy luxusautó kényelmével egyesítő mérnöki csodái.    

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 515 találat 26 oldalon