Mint rendezvényeinken az már megszokottnak számít, az idei Tuning Show 2008 autóparkja sem nélkülözheti a legendás japán sportautó, a Nissan Skyline jelenlétét. Idén azonban e téren is rekordot döntünk!

Méghozzá nem is akárhogyan: az eddigi felállás szerint, március 22 és 24 között minimum 7, azaz hét darab – fogalmazzunk így – erősen nem gyári állapotú Nissan Skyline lesz megtekinthető, szezonnyitó rendezvényünk keretei között. A számos R33 és R34 - javuk a legerősebb, GT-R típusból - a legkülönbözőbb országokból érkezik hazánkba: Ausztriából, Belgiumból, Hollandiából, sőt, még az Egyesült Királyságból is! A dolog legfőbb szépsége pedig, hogy közülük 3-at akció közben, látványos drift bemutatók során is figyelemmel kísérhetünk majd!

Minderről hamarosan bővebben olvashattok híreink között, addig is előzetesen némi infó: a Skyline-ok közül több is eladósorban van, így aki esetleg már régóta szemezget a típussal, most akár még válogathat is! ;)

Természetesen mindez csak egy újabb kis szelet a show rendkívül színes nemzetközi felhozatalából – a többit pedig a Skyline-okkal együtt nézd meg Te is élőben, március 22-24. között a Hungexpo területén, idei szezonnyitó rendezvényünkön!