Mint azt már megszokhattátok, a Fusion minden évben előrukkol valami hihetetlen dologgal. Ez alól az idei év sem lehet kivétel. Kezdetnek ott volt a Magyarországon egyedülállónak nevezhető NV akció, ahol az erősítő mellé ajándékba adtak egy mélynyomót. Ilyen eddig még nem volt és talán nem is lesz többet hazánk autóhifi piacán.

És most, hogy itt a jó idő, egy új akcióval kedveskednek Nektek, hiszen a letekert ablak, a hangos zene és a minibbnél is minibb szoknyák időszaka köszöntött ránk. A jó idő és a napsütés a Fusion-t a jó árakra ösztönözte, így a hifi vásárlás után még a nyaralásra is marad pénzetek. A termékek egy részének az ára igen jelentősen csökkent. Csak néhány példa az akciós termékek közül:

EN-CM525: 13 cm-es, 180 Wattos komponens szett
Akciós ára: 15215 Ft









EN-FR652: 16 cm-es, 180 Wattos, 2 utas hangszóró
Akciós ára: 8075 Ft









EN-AM4502: 450 Wattos, 2 csatornás erősítő
Akciós ára: 28892 Ft









PP-CMST1: 240 Wattos, 3 utas komponens hangszóró szett
Akciós ára: 39942 Ft








PP-AM8004: 800 Wattos, 4 csatornás erősítő
Akciós ára: 50915 Ft







A részletes listát keressétek a XI. kerület Sztregova utca 28 szám alatt található üzletünkben, vagy a folyamatosan bővülő Fusion partnerhálózat tagjainál!

És ha még nem tudod mi a programod június 21-én, akkor itt egy jó ötlet. Szőlősgyörökön kerül megrendezésre a Magyar Decibel Kupa IV. fordulója. Aki ott volt a hatvani fordulón az láthatta, hogy bizony ez a verseny is rejt magában izgalmakat. A szép számban megjelent nézőközönség tapasztalhatta, hogy mennyire összetartóak és elszántak a versenyzők. Ezt bizonyítja az egymásnak nyújtott segítség és a jó pár betört szélvédő.

Majd jött a május 31-i forduló, ahol izgalmakban szintén nem volt hiány. A nagy meleg ellenére Kormos Richárd országos csúccsal nyerte meg a kategóriáját. Ezúttal is szeretnénk gratulálni neki a szép eredményhez, hiszen mindössze 0,7 dB-lel maradt el a világcsúcstól. Reméljük a következő versenyen is hasonlóan szép eredményt ér el.