Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Hondákat előszeretettel tuningoló japán INGS+1 ismét egy lépéssel az aktuális évszám előtt jár. Utoljára 2007 év végén hallottunk felőlük, amikor az idén forgalomba került Civichez készítettek egy ráncfelvarrást. Talán nem is meglepő, hogy most a 2009-es Jazz került a késük alá.

A szigetországban csak Honda Fit néven futó szolid városi modellből, a komplett aerodinamikai szettnek köszönhetően egy fokkal agresszívebb fenevad született. Az első és hátsó lökhárítókból, küszöbökből, hátsó szárnyból és - igény szerint - karbon motorháztetőből álló csomag kicsivel több, mint 3000 dollárt, tehát a jelenlegi árfolyamot figyelembe véve kb. félmillió forintot kóstál.

Az INGS+1 17 colos könnyűfém garnitúrát kínál a műanyag elemek mellé, 215/40ZR17 Bridgestone Potenza abroncsokkal szerelve. A demóautó oldalán található kívánságlista tanúsága szerint számos egyéb kiegészítővel is felszerelték a koncepciót. Az utastérben jól látszanak a Bride sportülései, a Tracy Sports neve pedig további belső kiegészítőkre utalhat. Minden bizonnyal az Exedy sport kuplungja és az Endless fékrendszere sem csak matrica formájában szerepel az autón, a megerősített alkatrészek pedig komolyabb motortuningra utalnak: ki tudja, milyen meglepetéseket rejthet az a karbon motorháztető.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!