Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Renault Megane új szériájának megjelenését mindenki másként élte meg: volt, aki kifejezetten rondának tartotta, volt akinek elnyerte tetszését az új forma, viszont abban valamennyien egyetértettek, hogy az új design rendkívül merészre és innovatívra sikeredett.

Az új forma számos tuningcég érdeklődését is felcsigázta, ám több szimpla és unalmas próbálkozás megjelenése után, kontinensünk egyik legnevesebb spoilerekre specializálódott cége, a Carzone Specials úgy gondolta elérkezett az idő, hogy a Renault szakembereihez hasonlóan valami merészet alkosson.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A fejlesztői munka a Tribal fedőnevű Megane II spoiler garnitúra megalkotásában ért véget, az eredmény pedig önmagáért beszél: egyszerűen tökéletes. A kit kialakítása rendkívül jól eltalált első és hátsó légterelőkből, küszöbökből, és egy impresszív hátsó szárnyból áll. A spoilerekben lévő „sport”-rács, és a hátsó légterelő közepén elhelyezett rozsdamentes acél kivezetés pedig szintén 100%-ig a Carzone Specials terméke.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az új garnitúrát az egyik legnagyobb nemzetközi tuning-show, a nemrégiben megrendezett International Tuning Salon keretében mutatták be. A Carzone, látványos demo autói mellett pikáns műsorokkal is megfűszerezte a rendezvény hangulatát: két óránként dekoratív hostessek sztriptíze tette még kevésbé felejthetővé a felvonultatott gépparkot.

A képeken szereplő bemutató autó szépségéhez - a spoiler garnitúrán kívül - a Carzone Specials néhány partnerének alkatrészei is hozzájárultak:

  • A Megane futóművének tuningjáról a KW gmbh által felajánlott állítható ültetőszett gondoskodik
  • Az ACE Attack 7,5x19-es könnyűfém felnik és a rajtuk lévő Yokohama AVS Sport gumik (235/35/19) a belga DVR cég felajánlásában kerültek az autóra
  • Az FGA Motorsport teljesítménynövelő kúrájának eredményeképp az alapból 120 Le-s motorból 160 Le-t csikartak ki
  • A beépített ködlámpák és a kocsi alatt lévő neon kit pedig az Eurolite-nak köszönhető
A közeljövőben ez a Carzone Specials Megane nitro rendszerrel, és a külsőhöz hasonlóan megvadított utastérrel is kibővül majd.

A gyönyörű Tribal spoiler garnitúrát pedig a jövőre debütáló 225 Le-s Megane II RS-en elképzelni egyszerűen maga az orgazmus...