Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A michigani központú Specter Werkes megvadított Corvette C6-osának sorsát már készülése óta figyelemmel kísérjük az oldalon, az igazi nagy debütálásra azonban, úgy néz ki az idei SEMA Show-n fog sor kerülni. A teljesen átszabott kétüléses egyedi fényezéssel, új felnikkel és felhergelt motorral áll a nagyérdemű elé.

Tekintve, hogy a Specter komplett karbon bodykitje a piacon fellelhető legkomolyabb alkotások közé tartozik, a teljesítménynövelést sem bízhatták kispályásokra. A Z06 7.0 literes V8-as aggregátja a szakmában elitnek számító Lingenfelter Performance Engineering (LPE) ikercsigás rendszerét kapta, mely nem kevesebb, mint 800 lóerőig és 1085 Nm nyomatékig turbózza fel az adatokat. A megállásról a StopTech het, és négydugattyús fékei gondoskodnak, kipufogó terén pedig a Corsa rendszere került felszerelésre.

A kiállításra egyedi, gyöngyház kék fényezéssel látták el az autót, hátul matt fekete befejezéssel kombinálva. A felnik terén a HRE pillekönnyű karbon görgőire esett a választás, melyeket a Michelin Pilot Sport PS2 Zero abroncsaiba csomagoltak. A kerekek egyébként darabonként kevesebb, mint 10 Kg-ot nyomnak, ebben a méretben már szinte a gumi nehezebb.

Brutális megjelenéssel, és a 100%-ig hozzá passzoló teljesítménnyel a Specter Corvette elérte végső formáját: méltó gyöngyszeme lesz majd két napon belül startoló shown-nak. Hogy az átalakítást a cég a motortuninggal együtt kompletten csomagban árulja-e majd, még a jövő zenéje.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!