A német Fun Tech Gmbh. főként tuning kiegészítők és autó alkatrészek gyártásával foglalkozik. Egyik újdonsült üdvöskéjük, az AUDI A3-asra épülő modell szinte semmiben sem hasonlít már gyári elődjére. A legszembeötlőbb különbségek a letisztultság jegyében átalakított első ás hátsó lökhárítók, valamint a kiszélesített hátsó sárvédők, amelyek mindkét oldalon 50 millimétert tesznek hozzá az autó horizontális méreteihez. Ezeken kívül szinte minden más is megváltozott: egy komplett - elsősorban optikai - tuning csomag teszi lehetővé, hogy a járgány még nagyobb vizuális élvezetet nyújtson tulajdonosának.

A Fun Tech sport tükrei és lexus típusú hátsó lámpái is helyet kaptak a járművön, a motor erőt sejtető hangját pedig egy rozsdamentes acélból készülő sport katalizátoros kipufogórendszer teszi felejthetetlenné, mely két ovál végen keresztül ontja az áldást a külvilágra. A kaszni mintegy 80 mm-el ül lejjebb elöl, míg hátul ez a szám 60 mm, így az már szinte biztos, hogy kis hazánk úthálózatán egy hétnél nem bírná tovább a járgány. A Fun Tech szerint viszont erre az ültetésre elsősorban stabilitási okok miatt mindenképpen szükség van, sőt, a mindezek mellett még a fékeket is Ferodo hűtött tárcsákra cserélték. A poén az egészben az, hogy megnövekedett teljesítményről szó sincs, az új kipufogórendszer viszont ezek szerint igencsak jól teljesíthet :)

A kiszélesített sárvédőket természetesen szélesebb felnik (9.5x19" elöl és 11.5x19" hátul) töltik ki, nem más, mint a Car LINE jóvoltából. Ezeket a Dunlop 225/35-ös és 265/30-as abroncsai veszik körbe.

Az autó külsején megjelenő impresszív fekete-sárga festéshez hasonlóan az utastérben is ezek a színek dominálnak. Fekete bőrben pompázó sportülések, sárga ajtónyitók, sárga sebességváltógomb és kézifék fekete-sárga kormánykerék valamint aluszínű szőnyegek teszik teljessé a belső harmóniát. A szerencsés tulajdonos biztonságát a Wiechers alumínium váza, a Schroth fekete "mágikus" biztonsági öve fokozzák.

Optikailag nagyon rendben van az autó, viszont a további paramétereit igencsak nagy homály fedi, úgy ahogy az egész koncepcióról pl. a Fun Tech weboldalán egyetlen szó sem esik. Mint látható, képek szempontjából sem túl nagy a kínálat.. Maseratibi, számítunk Rád :>