Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A hardcore fauvé tuner B&B ismét munkához látott, ezúttal pedig a legújabb Golf GTI ünnepi kiadását vette kezelésbe. A GTI Edition 35 gyárilag is erősebb 210 lóerős, mezei társainál, a német cég kúrája után azonban már tényleg nincs mese.

A B&B 235-ről egészen 362 lóerőig tornázta fel a háromajtós Golf tudását, melyhez bordaszorító, 510 Nm-es nyomaték párosul. A jelentős többletteljesítménnyel majdnem utolérték, nyomaték terén pedig túl is szárnyalták a Wörthersee-n bemutatott Reifnitz kiadást, melyet az alabamai APR Performance vett kezelésbe.

A recept teljesen hasonló volt a már látottakhoz: komolyabb turbófeltöltő, sport kipufogórendszer egyedi leömlővel és nagyteljesítményű katalizátorral, módosított légzés, nagyobb intercooler, olajhűtő, valamint a mindezeket optimálisan együtt működtető chiptuning. A B&B közleménye szerint a Golf 4.7 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, ami csaknem 2 másodperccel jobb idő a gyári adatnál, végsebessége pedig 247-ről 278 km/órára emelkedett.

A jókora erő kordában tartására saját márkás állítható sport futóművet kínálnak, akár 30 mm-es ültetéssel, továbbá első és hátsó stabilizátorokat, a még jobb kanyarvételek érdekében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!