A Mercedes C63 AMG régóta közkedvelt alap az európai tuningcégek palettáján. Gondolhatunk a tucatnyi, típushoz készült csomagra, vagy akár a drift világrekordhoz használt egyedre, az alaphelyzetben is 451 lóerős, 6.3 litere s V8-asban léptelenség csalódni.

Pláne, ha a gyárilag 510 pacisra továbbfejlesztett Black Edition-t vesszük alapul, amelyről jelenleg is szó lesz. Aki tuningolt: a Vivid Racing.

Az Arizóniában őshonos cég egy kellemes kis pakkot rakott össze a sportszedánhoz, mely a Vorsteiner aero csomagjából, Toyo abroncsokkal szerelt HRE felnikből és a H&R futóművéből áll, a fő apropót, ez esetben azonban az Agency Power hangolható kipufogórendszere jelenti.

Olyannyira, hogy egy remekbe szabott kis videót is rittyentettek mindennek tiszteletére. Az egyedülálló rendszer csendes, és verseny üzemmódban működik, köztük pedig egy kis távvezérlő segítségével, gombnyomásra váltogathatunk.

Nem hatalmas újdonság, és bár kifejezetten ízléses, nem nagy durranás az optikai csomag sem, a drifttel tűzdelt kisfilm azonban mindenképpen megér egy misét. Enjoy!